Μετά την ΑΕΚ, παρέσυρε και τον Απόλλωνα το τρένο της Ένωσης

Τεράστια νίκη για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία νίκησε και τον Απόλλωνα με 1-0 και συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.
 
Οι βυσσινί, έκαναν το θαύμα με τον Βαρέλα να σκοράρει και πάλι μετά από μια έξοχη πάσα του Θεοδώρου στο 72' της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιανέφσκι, πλέον έχει περάσει τον Εθνικό στον βαθμολογικό πίνακα, παρά τη νίκη της ομάδας της Άχνας.
 
Από την άλλη ο Απόλλωνας, για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν κατώτερος των περιστάσεων και χαράμισε μια τεράστια ευκαιρία να πιάσει τον ΑΠΟΕΛ και να εκμεταλλευτεί τις ήττες των Ομόνοια και Ανόρθωσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αντεπίθεση για... σεμινάριο που έδωσε προβάδισμα στην Ένωση
 
Α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να μπαίνει με αρκετές επιθετικές διαθέσεις, αλλά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κλέιμαν. Η πρώτη καλή στιγμή, ήρθε στο 28’ της αναμέτρησης από τον Βαρέλα για την Ένωση. Ο Αργεντινός άσος, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Μολ να αποκρούει την μπάλα και να την απομακρύνει σε κόρνερ. Ο Απόλλωνας, απάντησε στο 43’ με τον Παπουλή να χάνει το… άχαστο. Ο αρχηγός του Απόλλωνα, πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και χωρίς τερματοφύλακα κατάφερε να αστοχήσει. Η Ένωση, στάθηκε πολύ καλά στο αμυντικό της κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σάλαϊ
 
Β’ ημίχρονο
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα, να κρατά μπάλα, να δημιουργεί ευκαιρίες και να είναι αρκετά απειλητικός. Οι κυανόλευκοι, βρήκαν μερικές καλές στιγμές με σουτ του Ντένιτς. Στο 58’ της αναμέτρησης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέδρο, ο Ντένιτς έκανε την κεφαλιά και οι Ενσούε, Μπένσοπ δεν κατάφεραν από κοντινή απόσταση να σπρώξουν την μπάλα στα δίκτυα. Η Ένωση, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Βαρέλα και πάλι. Ο Αργνεντινός, μετά από έξοχη πάσα του Θεοδώρου άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ένωσης, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 87', ο Μπένσοπ έστρωσε με το στήθος της μπάλα στον Παπουλή, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά κόντραρε σε πόδι αμυντικού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενισχυμένος με Χάμπο και Γιούστε κόντρα στην Ένωση ο Απόλλωνας
 
Ενδεκάδες:
 
Απόλλων: Μολ, Γιούστε, Χάμπος (Πίττας 78'), Ενσούε, Ντένιτς (Περέϊρα 73'), Σακέτι, Ματέι (Ρόσκοπφ 57’), Ζοάο Πέδρο, Αγκίρε, Παπουλής, Μπένσοπ
 
ΕΝΠ: Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Σταρόκιν, Κοσμάς, Μαϊσουράτζε, Βαρέλα, Ουντόζι (Ανδρέου 63’), Θεοδώρου (Αγκιρί 87'), Ρουσιάς (Σαντίκ 63’)
 
Σκόρερ: -/ Βαρέλα 72'
 
Κίτρινες: Πέδρο / -
 
Κόκκινες: -/-
 
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»