Τώρα που το σίδερο καίει, καλείται να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση ο Πετρίδης

Το ποτήρι της υπομονής έχει ήδη ξεχειλίσει και άπαντες στον ΑΠΟΕΛ είναι σε σκέψεις για τα επόμενα βήματα, ώστε να ανακάμψει και να επιστρέψει επιτέλους στις επιτυχίες η ομάδα. 

Οι ευθύνες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων βαραίνουν όλους ανεξαιρέτως και ίσως είναι η πιο κρίσιμη χρονική περίοδος για τους περσινούς πρωταθλητές, να πάρουν καθοριστικές και ριζικές αποφάσεις, αφού κάθε αλλαγή έχει και το ρίσκο της. 

Αναντίρρητα, η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να συνεχιστεί, αφού η πλήρης κατάρρευση σαν χάρτινος πύργος φαίνεται να... πλησιάζει, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν το τελευταίο διάστημα, να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. 

Την ίδια ώρα ωστόσο, αρκετοί έχουν στραμμένα τα πυρά τους και στον Νορβηγό προπονητή, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, ο οποίος δεν κατάφερε μέχρι στιγμής, να ανακάμψει την ομάδα και να φέρει τα επιθυμητά, αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι o 54χρονος τεχνικός, δεν έχει διανύσει μέχρι σήμερα και το κατάλληλο διάστημα για να αποδείξει τις προπονητικές του ικανότητες. 

Πέραν των ευθυνών των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι οι άμεσα εμπλεκόμεοι για τις τραγικές εμφανίσεις και των μη επιθυμητών αποτελεσμάτων του ΑΠΟΕΛ, αυτού που φαίνεται να... τρίζει καρέκλα του είναι του Ντομένικο Τέτι, αφού έχει την άμεση ευθύνη του σχεδιασμού και του κτισίματος της ομάδας. 

Όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο, είναι ανοιχτά στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων, με τον ισχυρό άνδρα των πολυπρωταθλητών, Πρόδρομο Πετρίδη, να καλείται να βγάλει για ακόμη μια φορά τα... κάστανα από τη φωτιά και να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση, που θα φέρει ξανά τον ΑΠΟΕΛ στις επιτυχίες και εκεί που του αρμόζει. Άλλωστε, στην πολυετή του θητεία στον διοικητικό θώκο της ομάδας, οι καθοριστικές του αποφάσεις βγήκαν στο τέλος κερδισμένες. Αυτή τη φορά άραγε, μπορεί;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17