Τώρα που το σίδερο καίει, καλείται να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση ο Πετρίδης

Το ποτήρι της υπομονής έχει ήδη ξεχειλίσει και άπαντες στον ΑΠΟΕΛ είναι σε σκέψεις για τα επόμενα βήματα, ώστε να ανακάμψει και να επιστρέψει επιτέλους στις επιτυχίες η ομάδα. 

Οι ευθύνες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων βαραίνουν όλους ανεξαιρέτως και ίσως είναι η πιο κρίσιμη χρονική περίοδος για τους περσινούς πρωταθλητές, να πάρουν καθοριστικές και ριζικές αποφάσεις, αφού κάθε αλλαγή έχει και το ρίσκο της. 

Αναντίρρητα, η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να συνεχιστεί, αφού η πλήρης κατάρρευση σαν χάρτινος πύργος φαίνεται να... πλησιάζει, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν το τελευταίο διάστημα, να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. 

Την ίδια ώρα ωστόσο, αρκετοί έχουν στραμμένα τα πυρά τους και στον Νορβηγό προπονητή, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, ο οποίος δεν κατάφερε μέχρι στιγμής, να ανακάμψει την ομάδα και να φέρει τα επιθυμητά, αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι o 54χρονος τεχνικός, δεν έχει διανύσει μέχρι σήμερα και το κατάλληλο διάστημα για να αποδείξει τις προπονητικές του ικανότητες. 

Πέραν των ευθυνών των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι οι άμεσα εμπλεκόμεοι για τις τραγικές εμφανίσεις και των μη επιθυμητών αποτελεσμάτων του ΑΠΟΕΛ, αυτού που φαίνεται να... τρίζει καρέκλα του είναι του Ντομένικο Τέτι, αφού έχει την άμεση ευθύνη του σχεδιασμού και του κτισίματος της ομάδας. 

Όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο, είναι ανοιχτά στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων, με τον ισχυρό άνδρα των πολυπρωταθλητών, Πρόδρομο Πετρίδη, να καλείται να βγάλει για ακόμη μια φορά τα... κάστανα από τη φωτιά και να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση, που θα φέρει ξανά τον ΑΠΟΕΛ στις επιτυχίες και εκεί που του αρμόζει. Άλλωστε, στην πολυετή του θητεία στον διοικητικό θώκο της ομάδας, οι καθοριστικές του αποφάσεις βγήκαν στο τέλος κερδισμένες. Αυτή τη φορά άραγε, μπορεί;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»