Ξέρανε τη Σαλαμίνα ο Καλό στην πιο... τρελή αγωνιστική του πρωταθλήματος

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0, πέτυχε η Δόξα Κατωκοπιάς σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας, στο φινάλε της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Καλό στο 74' της αναμέτρησης, σε μια αγωνιστική όπου τα αποτελέσματα έφεραν τα πάνω κάτω, αφού από τους πρωτοπόρους μόνο η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Το προφίλ του αγώνα:

Το παιχνίδι δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού μόλις στο 1' έσβησαν οι προβολείς και το ματς διακόπηκε για 25', ούτως ώστε να επιδιορθωθεί το πρόβλημα στο στάδιο Αμμόχωστος.

Μετά την επανέναρξη του αγώνα, ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τη Δόξα να δείχνει πιο επικίνδυνη και να φτιάχνει πιο πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κίσσα.

Στο 74', μετά από προσωπική ενέργεια του Παπαφώτη, ο Καλό βρέθηκε στη μικρή περιοχή της Νέας Σαλαμίνας και κατάφερε να τελειώσει υποδειγματικά τη φάση με ασίστ του Ίταλο. 

Το σύνολο του Σάββα Πουρσαϊτίδη δεν κατάφερε ν' αντιδράσει μετά το γκολ και δέχθηκε μοιραία μια απρόσμενη ήττα από τη μαχητική Δόξα. 

Η Δόξα πλέον ανέβηκε στους ένδεκα βαθμούς και παραμένει στην τελευταία θέση, ενώ η Νέα Σαλαμίνα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στην εξάδα και παρέμεινε στην 7η θέση με 24. 

 
Η ταυτότητα του αγώνα:

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Κορέια, Χριστοφόρου, Σαν Ρομάν (76′ Σιαθάς), Λαμπό, Φουστάρ, Κωστή (46′ Ρεϊνολντς), Μαριάνοβιτς, Σίμπσον, Ελουντού (60′ Τέφλερ), Κίνγκσλεϊ

Δόξα (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Γκράσα, Μιντίκκης, Χριστοφή, Ντερβίντ, Ζε Βαλέντε (41′ Καλό), Μέσκα (84' Ασαμόα), Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Παπαφώτης, Ζορζίνιο (70' Κάρλος), Ίταλο.

Σκόρερ: 74' Καλό 

Κίτρινες: Κωστή / Ντερβίντ, Καλό

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ