H ώρα των αποχωρήσεων και το κόκκινο καμπανάκι στον ΑΠΟΕΛ

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να προχωρήσει σε άμεσες και δραστικές αλλαγές, ούτως ώστε να ανακάμψει και να επιστρέψει στις επιτυχίες και τα θετικά αποτελέσματα. 

Οι ευθύνες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων, βαραίνουν όλους ανεξαιρέτως και ίσως είναι η πιο κρίσιμη χρονική περίοδος για τους περσινούς πρωταθλητές, να πάρουν καθοριστικές και ριζικές αποφάσεις, αφού κάθε αλλαγή έχει και το ρίσκο της. 

Αναντίρρητα, η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να συνεχιστεί, αφού η πλήρης κατάρρευση σαν χάρτινος πύργος φαίνεται να... πλησιάζει, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν το τελευταίο διάστημα, ανήμποροι να αντιδράσουν. 

Την ίδια ώρα ωστόσο, σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο προπονητής των πρωταθλητών, Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν, μετά τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα των γαλαζοκιτρίνων. Ο Νορβηγός κόουτς βρίσκεται στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει κάποια οικογενειακά θέματα και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο την Τετάρτη (12/2). Ο 54χρονος τεχνικός ενδέχεται να πληρώσει τα σπασμένα από την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του,ενώ δεν είναι ο μοναδικός, τον οποίο αγγίζουν τα νέα μέτρα της διοίκησης Πετρίδη.

Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις θέλουν τους διοικούντες των γαλαζοκιτρίνων να έχουν ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του Κόρε, τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Ελλαδίτης κόουτς γνωρίζει από πρώτο χέρι τον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο έχει περάσει παλαιότερα, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έρθει στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετά τον Τέτι, τρίζει η καρέκλα και του Κόρε στον ΑΠΟΕΛ

Πέραν των ευθυνών των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι για τις τραγικές εμφανίσεις και των μη επιθυμητών αποτελεσμάτων του ΑΠΟΕΛ, αυτού που φαίνεται να... τρίζει η καρέκλα του επίσης, είναι και του Ντομένικο Τέτι, αφού έχει την άμεση ευθύνη του σχεδιασμού και του κτισίματος της ομάδας. 

Όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο, είναι ανοιχτά στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων, με τον ισχυρό άνδρα των πολυπρωταθλητών, Πρόδρομο Πετρίδη, να καλείται να βγάλει για ακόμη μια φορά τα... κάστανα από τη φωτιά και να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση, που θα φέρει ξανά τον ΑΠΟΕΛ στις επιτυχίες και εκεί που του αρμόζει. Άλλωστε, στην πολυετή του θητεία στον διοικητικό θώκο της ομάδας, οι καθοριστικές του αποφάσεις βγήκαν στο τέλος κερδισμένες. Αυτή τη φορά άραγε, μπορεί;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ