Μετά τον διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου χειροπέδες και στον Μασιά

Χειροπέδες στον Ανδρέα Κωνσταντίνου και τον πρώην διεθνή διαιτητή και πρόεδρο της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά, φόρεσε η Αστυνομία, λίγο μετά τις καταγγελίες του Οθέλλου, που έκανε λόγο για σφαγή στο παιχνίδι απέναντι στην Αγία Νάπα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, κατόπιν συγκεκριμένων στοιχείων που έφθασαν ενώπιον τους, προχώρησαν στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του διαιτητή και του προέδρου της ομάδας, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα για ανάκριση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μαρτυρία που οδήγησε στις συλλήψεις Κωνσταντίνου και Μασιά-Ντόμινο εξελίξεων

Σημειώνεται πως ο Αντρέας Κωνσταντίνου, έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης, τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ ήταν διαιτητής σε κόκκινο φάκελο που απέστειλε η ΚΟΠ.
 
Υπενθυμίζεται ότι, η ομάδα της Αθηαίνου έχει προβεί σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον του εν λόγω διαιτητή, εκφράζοντας σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Κύπριου ρεφ στον αγώνα απέναντι στην Αγία Νάπα.

Στο εν λόγω παιχνίδι ο Οθέλλος, τελείωσε τον αγώνα με οκτώ ποδοσφαιριστές αφού δέχτηκε τρεις κόκκινες κάρτες και δέχτηκε την ήττα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι.
 
 Αυτούσια η χθεσινή (10/02) ανακοίνωση της ομάδας της Αθηαίνου:

«Με ανακοίνωση της η ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας και το φίλαθλο κοινό οτι προχώρησε σε γραπτή καταγγελία εναντίον του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου. Η καταγγελία της ομάδας μας εστιάζεται στην μη αποβολή ποδοσφαιριστή της Αγίας Ναπας με 2η κίτρινη για στέρηση υποσχόμενης επίθεσης, στις τρεις κόκκινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα μας, στον αδικαιολόγητο χρόνο των καθυστερήσεων και στο ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε υπερ της Αγίας Ναπας στο 7ο λεπτων των καθυστερήσεων. Τέλος πληροφορούνται τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου μας οτι η έκτακτη Γ.Σ. που ορίστηκε για σήμερα 10/2/20 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί κανονικά. Εκ του Δ.Σ».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»