ʼρουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα Μασιά-Κωνσταντίνου, ψάχνουν τεκμήρια

Αποφασισμένη να φτάσει την έρευνα μέχρι τέλους, είναι η Αστυνομία σε σχέση με τον ύποπτο  χειραγωγημένο αγώνα, για τον οποίο συνελήφθησαν ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς.
 
Οι δύο ύποπτοι οδηγούνται ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, ενώ ανακρινόμενοι δεν συνεργάζονται με τις Αρχές.
 
Ενώπιον της Αστυνομίες, υπάρχουν μαρτυρίες από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Οθέλλου , οι οποίοι εμπλέκουν τους δύο υπόπτους στα υπό διερεύνηση αδικήματα, ενώ έδωσαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες στους ανακριτές οι οποίοι επιχειρούν να εντοπίσουν στοιχεία και μαρτυρίες, ώστε να στοιχειοθετήσουν υπόθεση και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα για την πάταξη της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενώπιον Δικαστηρίου Μασιάς-Κωνσταντίνου, αποκαλύπτονται τα στοιχεία που τους «καίνε»
 
Σε δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο ενώ υπέδειξε πως στα πλαίσια των εξετάσεων θα γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των δύο υπόπτων. Παράλληλα, όπως είπε, αναζητούνται συγκεκριμένα τεκμήρια.
 
Σημειώνεται ότι για τον αγώνα Οθέλλου-Αγία Νάπα, έπειτα από τον οποίο προέκυψαν και οι καταγγελίες, μέχρι στιγμής δεν έφτασε στα γραφεία της ΚΟΠ κόκκινος φάκελος, ενώ δεν παρατηρήθηκε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, με βάση τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μαρτυρία που οδήγησε στις συλλήψεις Κωνσταντίνου και Μασιά-Ντόμινο εξελίξεων
 
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου οι εξετάσεις συνεχίζονται και το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων δεν αποκλείεται, όπως επίσης δεν αποκλείεται λόγω της εμπλοκής της Αγίας Νάπας και του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, σε κόκκινο φάκελο που έφθασε από την ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ τον περασμένο Ιανουάριο, οι έρευνες να διευρυνθούν και σε παλαιότερες υποθέσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»