Με το χέρι Αντωνίου φώναξε αλτ στον Απόλλωνα η Πάφος FC

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Πάφος FC επί του Απόλλωνα με 3-2, στο εξ΄αναβολής παιχνίδι για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Τόσακ ανέβηκε στους 23 βαθμούς , ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας έμεινε στους 32. Βα, Καμπράλ και Αντωνίου τα γκολ της ομάδας της Πάφος FC. Για τον Απόλλωνα, σκόραραν οι Παπουλής και Πίττας. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε στο 87' ο Γιαννιώτας για σπρώξιμο προς τον διαιτητή.
 
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
Ο Απόλλωνας άρχισε καλύτερα το παιχνίδι και ευτύχησε στην πρώτη του ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Ο Παπουλής εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με ωραίο πλασέ σκόραρε για το 0-1. Η Πάφος FC ανασυντάχθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30’. Οι παίκτες της Πάφος FC ελίχθηκαν ωραία, συνεργάστηκαν αρμονικά, η μπάλα έφθασε στον Βα, ο οποίος πλάσαρε σωστά και αυτός ισοφάρισε. Η ομάδα του Αυγουστή πήρε προβάδισμα στο σκορ με ωραίο πλασέ του Πίττα από πολύ κοντά στο 45+1’. Οι γηπεδούχοι του Τόσακ δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με πλασέ του Καμπράλ από πάσα του Βα.
 
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το προβάδισμα στο σκορ.  Τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες δεν τις είδαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, με την δύναμη και τα πολλά λάθη στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών να κυριαρχούν. Η Πάφος FC πήρε το προβάδισμα στο 74’, με πλασέ του Αντωνίου από κοντινή απόσταση, μετά από φάση διαρκείας. Ο σκόρερ κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι, πριν να πλασάρει τον Μολ για το γκολ. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μια πολύ καλή φάση με τον Πίττα στο 86'και με τον Γιούστε στις καθυατερήσεις, όμως δέχθηκε την τρίτη συνεχόμενη του ήττα, που τον κρατά στο -8 από την κορυφή.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Πάφος FC: Πέτρου, Αντωνίου, Γουίλιαμς (2’ Λαφράνς), Πάντσεον (2’ Λελιούκιν), Σιρόκ, Μπεσάρα, Πανός, Φιλιώτης, Αραγιούρι, Βα, Καμπράλ (57’ Γκοντάρντ)

Απόλλωνας: Μολ, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ, Αντωνιάδης (52’΄Γιούστε), Σαρδινέρο (73’ Βασιλείου), Αγκίρε (52΄ Περέιρα), Σακέτι, Πέδρο, Γιαννιώτας, Παπουλής, Πίττας

Σκόρερ: 30’ Βα, 45+2’ Καμπράλ. 75’ Αντωνίου / 16’ Παπουλής, 45+1’ Πίττας

Κίτρινες: Λαφράνς, Καμπράλ/ Αντωνιάδης, Σακέτι, Σαρντινέρο, Σαλάϊ

Κόκκινες:-/ Γιαννιώτας

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν