Λάβρος ο Σωφρόνης: Αυτοί που πήραν την απόφαση να καθαρίσουν, να το κάνουν

Με σκληρή γλώσσα κατά της διαιτησίας του αγώνα με την Πάφο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή. 

«Σίγουρα η ομάδα της Πάφου δεν έχε καμία ευθύνη για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε για ακόμη μια φορά κάποιο κύριο σε εισαγωγικά και εύχομαι αυτή τη φορά οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να καθαρίσουν μερικά πράγματα, να το κάνουν. Πρέπει να νιώσουμε και εμείς ωραία που πάμε σπίτι και δεν κοιμόμαστε από αυτά που συμβαίνουν. Πριν δυο εβδομάδες πήρε δική του απόφαση, ένα πέναλτι. Σήμερα ένα τέρμα, δυο πέναλτι και ένα τέρμα που δεν μέτρησες. Σε δυο μέρες έχουμε παιχνίδι, δεν πρέπει να σταματήσουμε.

Μια απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι σεβαστή και πρέπει να την σεβαστούμε όλοι. Δεν θα σταθώ σε αυτό, όλος ο κόσμος είδε, αν λέμε βλακίες, ας το κρίνει ο κόσμος, αλλά δεν νομίζω πως λέμε λάθος πράγματα».

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, εξέφρασε παρομοίως τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Νικολάου. 
 
«Συγχαρητήρια στη Πάφο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όλη η Κύπρος είδε ποιοι αδειάζουν στα γήπεδα. Είδαμε μια από τις βασικότερες αιτίες της καθόδου των ξένων διαιτητών. Υπάρχει πολύ θράσος και η κατάσταση δεν είναι αρεστή. Τι πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας για να κερδίσει; Με τον Νικολάου δεν κερδίζει ποτέ ο Απόλλωνας. Σήμερα είχε καταστρατήγηση των κανονισμών, γκολ με το χέρι, πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Λέχθηκαν και πολλά στη φυσούνα, σαν εκδίκηση. Έτσι θέλει, έτσι κάνει και μπράβο του. Μάλιστα νιώθει και ωραία ο άρχοντας της αναμέτρησης».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ