Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Λάβρος ο Σωφρόνης: Αυτοί που πήραν την απόφαση να καθαρίσουν, να το κάνουν

  12/02/2020 19:18
Λάβρος ο Σωφρόνης: Αυτοί που πήραν την απόφαση να καθαρίσουν, να το κάνουν

Λάβρος ο Σωφρόνης: Αυτοί που πήραν την απόφαση να καθαρίσουν, να το κάνουν

  12/02/2020 19:18
Με σκληρή γλώσσα κατά της διαιτησίας του αγώνα με την Πάφο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή. 

«Σίγουρα η ομάδα της Πάφου δεν έχε καμία ευθύνη για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε για ακόμη μια φορά κάποιο κύριο σε εισαγωγικά και εύχομαι αυτή τη φορά οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να καθαρίσουν μερικά πράγματα, να το κάνουν. Πρέπει να νιώσουμε και εμείς ωραία που πάμε σπίτι και δεν κοιμόμαστε από αυτά που συμβαίνουν. Πριν δυο εβδομάδες πήρε δική του απόφαση, ένα πέναλτι. Σήμερα ένα τέρμα, δυο πέναλτι και ένα τέρμα που δεν μέτρησες. Σε δυο μέρες έχουμε παιχνίδι, δεν πρέπει να σταματήσουμε.

Μια απόφαση που πήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι σεβαστή και πρέπει να την σεβαστούμε όλοι. Δεν θα σταθώ σε αυτό, όλος ο κόσμος είδε, αν λέμε βλακίες, ας το κρίνει ο κόσμος, αλλά δεν νομίζω πως λέμε λάθος πράγματα».

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, εξέφρασε παρομοίως τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Νικολάου. 
 
«Συγχαρητήρια στη Πάφο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όλη η Κύπρος είδε ποιοι αδειάζουν στα γήπεδα. Είδαμε μια από τις βασικότερες αιτίες της καθόδου των ξένων διαιτητών. Υπάρχει πολύ θράσος και η κατάσταση δεν είναι αρεστή. Τι πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας για να κερδίσει; Με τον Νικολάου δεν κερδίζει ποτέ ο Απόλλωνας. Σήμερα είχε καταστρατήγηση των κανονισμών, γκολ με το χέρι, πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Λέχθηκαν και πολλά στη φυσούνα, σαν εκδίκηση. Έτσι θέλει, έτσι κάνει και μπράβο του. Μάλιστα νιώθει και ωραία ο άρχοντας της αναμέτρησης».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας