Καυστικός ο Νεοφυτίδης για τα στημένα-«Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

Για τις θέσεις του ΠΑΣΠ αναφορικά με τους στημένους αγώνες αλλά και για τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε ο Σπύρος Νεοφυτίδης, στο πλαίσιο της εκπομπής του Alpha.
 
Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εφαρμογή του red button, το οποίο χρησιμοποιήθηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. 
 
Το αρχικό του σχόλιο: «Έχουμε τα στοιχεία, βλέπουμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό του 85% δεν εμπλέκονται σε χειραγώγηση αγώνων αλλά πρέπει να απομονώσουν αυτό το μικρό ποσοστό και να μιλήσουν. Πλέον ακούσαμε τα μέλη μας, ακούσαμε τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει ευχέρεια να το καταγγείλουν ανώνυμα, πλέον με την επένδυση που έχουμε κάνει στο λογισμικό παύει να υφίσταται αυτή η δικαιολογία. Για εμάς, όποιος βρίσκεται σε ένα αγώνα και δεν το έχει αναφέρει έστω και ανώνυμα στο λογισμικό θα τον θεωρούμε συνένοχο στη χειραγώγηση αυτού του αγώνα. Για αυτό καλά κάνουν να αρχίσουν για δική τους προστασία να αποστείλουν τις πληροφορίες που πρέπει και ο κάθε κατεργάρης να κάτσει στον πάγκο του και από τη στιγμή που εμπλέκονται αυτοί που εμπλέκονται με γεια τους με χαρά τους να πληρώσουν την τιμή και το αντίτιμο και να καθαρίσει το σπίτι μας που είναι το ποδόσφαιρο».
 
Για το red button: «Υπάρχουν πολλές καταγγελίες αλλά τι γίνεται με το red button και το πως λειτουργεί είναι ανώνυμα. Μέχρι τώρα η ενημέρωση που έχουμε από την εταιρεία είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση αλλά δεν μπορούμε να τις γνωρίζουμε, οι πληροφορίες αυτές δίνονται στην Αστυνομία. Αναμένουμε περισσότερη βοήθεια  από ποδοσφαιριστές να στείλουν περισσότερες αναφορές». 
 
Για τη σύλληψη του Μασιά: «Δεν θέλω να κάνω τον ντετέκτιβ ή τον ανακριτή. Αντιλαμβάνεστε ότι από τη στιγμή που υπήρχε χρήση του red button υπήρχαν οι πληροφορίες οι οποίες αναλύονται. Θέλω να πιστεύω ότι οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους αυτή τη φορά, θα καταλήξουμε και θα προχωρήσουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς