Έξαλλος ο Φανούριος: Για το χέρι ας πούμε ότι είχε παίκτες μπροστά, το πέναλτι όμως

Αρκετά έντονος για τα όσα εκτυλίχθησαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Πάφο και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα του Απόλλωνα, παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.

Αναγνωρίζοντας τα λάθη της ομάδας του, ο Φανούριος Κωνσταντίνου στάθηκε στη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου, για να τονίσει ότι ήταν αδικαιολόγητος. 

«Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να παρουσιαστεί στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να πάρουμε τη νίκη. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω το τι έγινε. Δεχθήκαμε τρεις ήττες σε οκτώ μέρες. Δεν ήμασταν καλά αγωνιστικά και ευθυνόμαστε εμείς για την εικόνα μας. Γνωρίζαμε ότι η Πάφος είναι ποιοτική ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα μας από ΑΕΛ και ΕΝΠ. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα. Τα αποτελέσματα είναι εκεί, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Τα όσα έγιναν δεν αποτελούν άλλοθι. Η ευθύνη βαραίνει εμάς».

Για τη διαιτησία: «Τα είδατε και εσείς. Είναι μεγαλύτερος ο θυμός. Καμία δικαιολογία».

Για το πώς χειρίζονται την κατάσταση: «Την ευθύνη την αναλαμβάνουμε εμείς. Απλώς, είναι μια ευκαιρία με τη χθεσινή διαιτησία ο καθένας να πάρει το δρόμο του. Για μας είναι ανεπιθύμητος. Δεν πρόκειται να τον δεχτούμε ξανά. Αν δείτε τον τύπο, το λένε όλοι οι συνάδελφοι. Εσείς θεωρείτε ότι μπορεί να ανταποκριθεί;».

Για την έντονη αντίδραση του κόσμου του Απόλλωνα: «Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό. Ο κόσμος θα σου την πει, όμως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να στερεί από την ομάδα το ότι της αναλογεί από ένα παιχνίδι. Δεχθήκαμε σφοδρότατη επίθεση και είναι άνευ προηγουμένου. Καλώ τον κόσμο σε αυτοσυγκράτηση. Δεν έχουμε δει ξανά τέτοια αντίδραση για διαιτητή. Είμαστε φανερά ενοχλημένοι. Για το χέρι, ας πούμε ότι ήταν πολλοί παίκτες μπροστά και δεν το είδε. Για το πέναλτι δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν γίνεται. Στο ένα μέτρο. Μπροστά του. Δεν μπορούν».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για τα αγωνιστικά: «Θα είναι εκτός οι Γιαννιώτας, Μάρκοβιτς και Γκακπέ».

Δειτε Επισης

Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ
Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Άλφαμεγα-Ανακοίνωσε sold out o Απόλλωνας