Η ξεχωριστή περίπτωση στο ρόστερ και οι προκλήσεις της Ανόρθωσης

Μπορεί η ομάδα της Ανόρθωσης να επιχειρεί να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο την πρώτη σεζόν με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, όμως κάτι που απασχολεί διοίκηση και τεχνική ηγεσία είναι και το τι μέλλει γενέσθαι, με τις επόμενες.

Με την ομάδα της Αμμοχώστου να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι φυσιολογικό επακόλουθο, πως ο προγραμματισμός του ερχόμενου καλοκαιριού, θα «τρέξει» με ταχύτατους ρυθμούς, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, προς αυτό το πλαίσιο είναι και οι πρόσφατες ανανεώσεις συμβολαίων των Νίκα Κατσιαράβα και Παναγιώτη Αρτυματά. O πρώτος θα παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος», μέχρι το 2022, ενώ ο νεαρός Κύπριος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει την πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, μέχρι το 2023. Η εξέλιξη για τον Αρτυματά δεν έχει γίνει επίσημη ακόμα, αλλά θα συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

Επιπρόσθετα, όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και ο Δημήτρης Χριστοφή, δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, οπόταν το έργο του Τιμούρ Κετσπάγια  θα είναι πολύ πιο εύκολο στην τελική μορφή, που θα πάρει το ρόστερ.

Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Τζάνο Ανανίτζε, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός κοιτάζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, με την φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου και ο στόχος του είναι να συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο στην προσπάθεια διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν για τα εμπλεκόμενα μέρη, τότε θα γίνει και κουβέντα για την παραμονή του και τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όμως η πρόθεση είναι να παραμείνει ο Γεωργιανός και τα περιθώρια από τους αρμοδίους θα εξαντληθούν. Η παρουσία τόσων πολλών Γεωργιανών στην ομάδα, ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ανόρθωση είναι έτοιμη σ’ ένα μεγάλο ποσοστό για τις προκλήσεις του κοντινού μέλλοντος. Αυτές σίγουρα θα είναι αυξημένες, όμως χρειάζονται κάποιες… πινελιές, οι οποίες θα την κάνουν πανίσχυρη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου