Ο Ολυμπιακός (Κα)τάπιε τον Εθνικό

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός που νίκησε τον Εθνικό Άχνας με τον Φαμπρίς Κα, να σκοράρει το νικητήριο τέρμα για την ομάδα των μαυροπρασίνων στον 86' της αναμέτρησης. 

Ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, με τον Ολυμπιακό, να σκοράρει σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που βρήκε και να παίρνει ένα τεράστιο τρίποντο. 

Από την άλλη ο Εθνικός, ότι έδωσε, πήρε, χάνοντας ένα σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα του.

Α' ημίχρονο

Ο Μαρκοφσκι, πήρε μια δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή μόλις στο 3' της αναμέτρησης, με τον Βελίδη να δηλώνει παρών. Στο 27', ο Ολυμπιακός, ζήτησε πέναλτι για πέσιμο του Αζουλάο στην περιοχή, με τις επαναληπτικές προβολές να δικαιώνουν τον διαιτητή, που δεν καταλόγισε την παράβαση. Στο 44', ο Ψάλτης με κεφαλιά ψαράκι, έστειλε την μπάλα έξω μετά από μια εξαιρετική σέντρα του Κίκο.

Β' ημίχρονο

Στο 63' της αναμέτρησης, ο Αζαουλάο, βγήκε φάτσα με τον Μπογκατίνοφ, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να καθυστερεί και τον Γκλομπάρτ, να βρίσκει τον χρόνο και να απομακρύνει την μπάλα. Στην ίδια φάση, ο Βινίασιους, έπιασε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να βγαίνει έξω. Ο Κα, σκόραρε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, μετά από κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή. 

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο (52' Χαραλάμπους), Ντεϊβίσον, Λαμπάν, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Χριστοφή, Κορρέα (83' Μπ.Μαρκόσκι), Ι. Μαρκόφσκι (74' Κονέ)

Ολυμπιακός: Βελλίδης, Ψάλτης (68' Κα), Νανίσιο, Κυριάκου, Σαμπίνια, Κίκο, Οικονομίδης (74' Ντουβεντρού), Κοφί (90' Σωτηρίου), Βινίσιους, Ακόστα, Αζουλάο

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι