«Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω τι άλλαξα, είμαστε ΑΠΟΕΛ»

Χαρούμενος από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, αλλά προσγειωμένος στην πραγματικότητα εμφανίστηκε με το πέρας του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη διάσκεψη Τύπου. 

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε πολύ καλά ότι αν δεν φέρναμε καλό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν τους κερδίσαμε και ήταν καλός λόγος να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες μας. Δώσαμε χώρο στον Απόλλωνα γιατί ξέρουμε πόσο καλός είναι στο τρανζίσιον.

Το σκορ δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα, είχαμε όμως πολλές φάσεις για να κάνουμε το 2-1. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Δεν βελτιωθήκαμε αμέσως. Έχουμε πολύ δουλεία, πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε όμως την ποιότητα και μέσα σ’ αυτές τις δυσκολίες να βγάλουμε τον καλό εαυτό τους. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα κερδίσεις τα παιχνίδια. Αν δεν τρέξεις, να παλέψεις και να κυνηγήσεις δεν πρόκειται να κερδίσεις. Να μη λέμε μεγάλα λόγια. Συγχαρητήρια και τον Απόλλωνα, θα είναι και αυτοί πολύ ανταγωνιστικοί και κάνουν εκπληκτική δουλειά. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ήταν εκπληκτική η νοοτροπία τους μετά το 1-1. Είχανε θετικότητα και βοήθησαν τους παίκτες να αντιδράσουν. Τους θέλουμε την Πέμπτη κοντά μας».

«Εκτός της ψυχολογία, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κρατήσαμε τις θέσεις μας. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω άλλαξα αυτό και εκείνο. Πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτό και τη μπορεί να κάνουν. Είμαστε στον ΑΠΟΕΛ θέλουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά».

Δειτε Επισης

Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»