Δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά και η πρώτη αλλαγή Ουζουνίδη ήταν... λαχείο

Σε ένα μαγικό απόγευμα μετέτρεψε το ραντεβού με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, αφού εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν θα κατάφερνε να πάρει το τρίποντο σε ακόμη ένα ντέρμπι, με ένα δαιμόνιο Μούσα Αλ Τάμαρι στα τελευταία πέντε λεπτά, έφερε τα πάνω-κάτω και διέλυσε τον αντίπαλό του. 

Η έλευση του νέου προπονητή στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν ηλίου φαεινότερο εξ αρχής, ότι η ομάδα θα κατέβαινε με άλλο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Η ψυχολογία των περσινών πρωταθλητών ήταν στο ναδίρ και αυτό που επιζητούσαν ήταν μια νίκη, που θα έδινε το εναρκτήριο λάκτισμα στη διεκδίκηση του τίτλου, προτού ανοίξει περισσότερο η ψαλίδα από την κορυφή. 

Και τούτο, εγένετο...

Με ψυχή, καρδιά και ένα αναγεννημένο Τάμαρι, στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι, o ΑΠΟΕΛ... χόρεψε την ομάδα της Λεμεσού, καταφέρνοντας να πανηγυρίσει στο τέλος ένα πολύτιμο τρίποντο. 

Η πρώτη κίνηση του Ελλαδίτη κόουτς στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, με την είσοδο του Ιορδανού άσου στη θέση του Γέφτοβιτς στο 70', βγήκε και ιστορική, αφού έδωσε νέο αέρα στην ομάδα και κατάφερε να διασύρει στο τέλος τον αντίπαλό του. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο... Μέσι της Ιορδανίας έχει να σκοράρει από τις 23 Νοεμβρίου απέναντι στην Πάφος FC, και έτσι με τα δυο τέρματα που πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα, φαίνεται να έχει επιστρέψει στον καλό του εαυτό. 

Την ίδια ώρα, πέρα για πέρα ικανοποιημένος δείχνει να είναι και ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, που τελικά μόνο... νέος δεν είναι, αφού ξέρει να παίζει την ομάδα που έζησε τόσο ως προπονητής αλλά και ποδοσφαιριστής, στα δάκτυλά του. 

Προσγειωμένος και γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας, μέσω των δηλώσεων του, ο Ελλαδίτης κόουτς άφησε ξεκάθαρα να νοηθεί ότι γνωρίζει που βρίσκεται και τι πρέπει να πράξει στη συνέχεια. Ο ίδιος μάλιστα, δεν δέχθηκε να πάρει τη νίκη πάνω του, αφού όπως υπογράμμισε τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές, μιας και πιστεύει ακράδαντα ότι δεν πρόλαβε ακόμη να δείξει στοιχεία της παρουσίας του στον Αρχάγγελο. 

Αναντίρρητα, η εμπειρία που έχει ο 51χρονος τεχνικός στους γαλαζοκίτρινους, αλλά και οι γνώσεις του γύρω από τους ήδη γνωστούς για εκείνον ποδοσφαιριστές, θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί γρηγορότερα και να μεταφέρει ακόμη πιο εύκολα τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, καταρρίπτοντας και τον μύθο περί τύχης του πρωτάρη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα