Τρύπησε την άμυνα της Ομόνοιας ο Μαίντεβατς-Φώναζε για οφσάιντ ο Παντιλιμόν

Κεφάλι στο σκορ παίρνει η ΑΕΛ στο 18', στο Τσίρειο στάδιο, αφού ο Μαίντεβατς άνοιξε το σκορ για τους γαλαζοκιτρίνους της Λεμεσού στο ντέρμπι με την Ομόνοια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με Γκαστανιάγα στην ΑΕΛ

Συγκεκριμένα, ο Μηνάς Αντωνίου πάτησε περιοχή από τη δεξιά πλευρά, ο οποίος γύρισε την μπάλα στην καρδιά της περιοχής των πρασίνων και ακολούθως ο Σέρβος επιθετικός, με πολύ όμορφη κίνηση έκανε την προβολή και σκόραρε. 

Στα πρώτα 15 λεπτά δεν είχε κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα της Λεμεσού στην πρώτη της καλή στιγμή στο ντέρμπι βρήκε δίχτυα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: ΑΕΛ-Ομόνοια 1-0
 
Πάντως, από την επαναληπτική προβολή φάνηκε ότι ο παίκτης της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν καλυμμένος, παρά τις διαμαρτυρίες του Κοστίλ Παντιλιμόν. 

Δειτε Επισης

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία