Δια ποδός του αρχηγού βύθισε και άλλο τη Δόξα η ΑΕΚ

Πολύτιμη νίκη πήρε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 1-0 της Δόξας, σε παιχνίδι που διεξάχθηκε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Ο αρχηγός της ομάδας της Λάρνακας, Ιβάν Τρισκόφσκι σκόραρε στο 55' και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το 18ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. 

Στα πρώτα 15’ το παιχνίδι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Στο 17' o Παπαφώτης γύρισε την μπάλα για τον Ίταλο, ο οποίος έκανε ένα σουτ εντός περιοχής, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ακοράν έκανε το γύρισμα στην περιοχή της Δόξας, ωστόσο πέρασε ανεκμετάλλευτο χωρίς να μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν.

Στο 30’ ο Ναράνχο εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ωστόσο ο Γκράσα έπεσε στην γωνιά του και έδιωξε. Στο 37' Ο Τρουγιόλς έκανε ένα δυνατό συρτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο εκτός από την εστία της Δόξας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλήγωσε και τη Δόξα ο Τρισκόφσκι με το 18ο του τέρμα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, αφού προηγήθηκε της Δόξας στο 55' με τον πρώτος της σκόρερ, Ιβάν Τρισκόφσκι.

Συγκεκριμένα, μετά από όμορφη πάσα του Γιάννου, ο 32χρονος φορ έγινε δέκτης της μπάλας στην περιοχή της Δόξας και χωρίς κανένα πρόβλημα, έκανε το πλασέ και άνοιξε το σκορ.

Στο 61’ ο αρχηγός της ΑΕΚ, έκανε το γύρισμα στη περιοχή με την άμυνα της Δόξας να απομακρύνει την ύστατη πριν ο Γιάννου στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 74' ο Μπόλιεβιτς εκτέλεσε φάουλ, όμως έδιωξε ο Γκολομπάρτ.

Στο 89' λίγο έλειψε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αφού αστόχησε από τα ένδεκα βήματα με τον Κάρλος, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Τόνιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποχώρησε τραυματίας από το Μακάρειο ο Ναράνχο-Αγωνία στην ΑΕΚ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα: Γκράκα, Ντερβίντ, Καλό (65΄Μπραμπίλια) Ίταλο, Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι (81΄Ζε Βαλέντε) Μέσκα, Μιντίκκης, Χριστοφή, Ζορζίνιο (59΄Λούις Κάρλος)

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Ακοράν (86΄Κων/νου) Τρισκόφσκι, Φερνάντεθ, Γκονζάλεζ, Φακούντο, Ιωάννου, Γκολομπάρτ, Ναράνχο (42΄Πλάνας) Γιάννου (63΄Άμπραχαμ)

Κίτρινες: Παπαφώτης/Πλάνας, Άμπραχαμ

Σκόρερ: 55' Τρισκόφκσι 

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή