Τα αποτελέσματα των ακαδημιών της Ομόνοιας

Ενημερώνει η Ομόνοια για τον απολογισμό των τμημάτων της ακαδημίας της, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Αναλυτικά:

Tρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Ομόνοια U19 κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ με δύο γκολ Λοΐζου Λοΐζου. Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε καλύτερο από τον αντίπαλο και πήρε δίκαια τη νίκη. Αυτή ήταν η όγδοη φετινή νίκη της Ομόνοιας U19 που ανέβηκε στους 28 βαθμούς και στην 6η θέση.

Την ήττα με 1-2 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, γνώρισε η Ομόνοια U17 για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης. Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με τέρμα του Πέτρου Φωκά, εν τέλει δέχθηκε δύο γκολ τα οποία δεν της επέτρεψαν να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος. To αποτέλεσμα αυτό φέρνει το «τριφύλλι» στην 3η θέση με εννέα βαθμούς.

Νικήτρια στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε η Ομόνοια U16. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε με 2-1 χάρη στα γκολ των Ασημένου και Γεωργίου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ποιοτικό με την Ομόνοια να είναι καλύτερη και να πανηγυρίζει δίκαια το «τρίποντο». Πλέον, η ομάδα μας ανέβηκε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Σημαντική νίκη για την Ομόνοια U15. Οι «πράσινοι» για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 0-1 του ΑΠΟΕΛ, χάρη σε γκολ του Άγγελου Νεοφύτου. Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε σοβαρό, σταθερό στην άμυνα και έτσι το γκολ που πέτυχε ήταν αρκετό για να του δώσει το σημαντικό τρίποντο. Η ομάδα μας έφτασε στους 11 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το εκτός έδρας ντέρμπι της Ομόνοια U14 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-2 λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, όμως στην τελευταία φάση δέχθηκε την ισοφάριση και έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με αρκετή δύναμη και πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοια . Τα γκολ των «πρασίνων» σημείωσαν οι Αγγελή και Θεοδώρου. Πλέον, η ομάδα μας ανέβηκε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:
U19: AΠΟΕΛ – Ομόνοια 0-2
U17: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-2
U16: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 2-1
U15: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 0-1
U14: ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 2-2

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ