Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για την ένταση Πουρσαϊτίδη-Γκαλίτσιου

Μικρή ένταση πήγε να δημιουργηθεί μετά το τέλος του αγώνα της Ανόρθωσης με τη Νέα Σαλαμίνα, ανάμεσα στον Γιώργο Γκαλίτσιο και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, καθώς οι δύο τους είχαν λεκτική αντιπαράθεση, ωστόσο το θέμα έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε Γκαλίτσιο και Πουρσαϊτίδη

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας ανέφερε πως οι δύο πλευρές επικοινώνησαν και το συμβάν θεωρείται λήξαν.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Νέα Σαλαμίνα και την Ανόρθωση. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση. Είναι άριστη η σχέση μας με την Ανόρθωση. Το μικρό επεισόδιο έχει τελειώσει. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και να είναι βέβαιοι και θα τους το ανταποδώσουμε την ερχόμενη Τετάρτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: To ξεκαθάρισμα της Ανόρθωσης για το επεισόδιο μεταξύ Πουρσαϊτίδη-Γκαλίτσιου

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης