Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Η επιτροπή διαιτησίας θα μπορούσε να είναι στον ΚΟΑ, δεν αποφεύγουμε την ευθύνη»

  17/02/2020 11:24
«Η επιτροπή διαιτησίας θα μπορούσε να είναι στον ΚΟΑ, δεν αποφεύγουμε την ευθύνη»

«Η επιτροπή διαιτησίας θα μπορούσε να είναι στον ΚΟΑ, δεν αποφεύγουμε την ευθύνη»

  17/02/2020 11:24
Στα όσα έλαβαν χώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες, τη διαιτησία αλλά και την κάρτα φιλάθλου αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα και δεν αναφέρομαι στους δυο που έχουν συλληφθεί, γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αλλά νιώθω πως αυτό που έχει συμβεί τώρα, και να μην καταλήξει κάπου, ελπίζω πως θα συνετίσει κάποιους γιατί είχαμε ξεφύγει. Ο ΚΟΑ δεν είχε πει κάτι. Στο προεδρικό κάναμε τοποθέτηση και εισηγήσεις. Είπαμε στον Πρόεδρο, πως οι δημόσιες δηλώσεις δεν ωφελούν και συμφώνησε», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΚΟΑ για όλα όσα συμβαίνουν στον ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Έφυγε το επιχείρημα της προπαγάνδας, για να βρίσκουν άλλοθι για τις αδυναμίες»

«Πιο παλιά η επιτροπή διαιτησίας ήταν επιτροπή διαιτησίας του οργανισμού. Δεν λέω πως δεν υπήρχαν προβλήματα και τότε αλλά διοριζόταν η επιτροπή απ’ το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ. Δεν είναι το ίδιο να διοριστεί από ένα ημικρατικό δημόσιο οργανισμό παρά να διορίζεται απ’ τα σωματεία. Η επιτροπή διαιτησίας θα μπορούσε να είναι στον ΚΟΑ. Για το οικονομικό θα ήταν καλύτερα να υπάρχει ο έλεγχος της Ομοσπονδίας, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως στα οικονομικά της Ομοσπονδίας δεν θα υπάρχει οτιδήποτε το μπετό. Υπάρχουν οι έλεγχοι από εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, απ’ την ΟΥΕΦΑ. Από εκεί και πέρα αν πουν στον ΚΟΑ πως πρέπει να κάνει κάτι, τότε θα το κάνουμε με μεγάλη χαρά, δεν αποφεύγουμε την ευθύνη», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι.

«Παλιά είχε συναποφασίσει να αλλάξουν κάποιες ποινές. Έγιναν κάποιες τροποποιήσεις, πήγε στην βουλή, πάγωσε το θέμα και τώρα θα επανέλθει για να γίνουν κάποιες αλλαγές για το κοινό καλό. Θα παραμένει στον οργανισμό και θα έχει πρόσβαση η αστυνομία. Εάν κάποιος θέλει να εκδίδει την κάρτα του απ’ το σωματείο και μόνο αυτό να τα βλέπει αυτό είναι δώρο άδωρο. Είναι πολύπλοκο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΑ για το αν η κάρτα θα εκδίδεται από τα σωματεία.

«Πήγαμε έτοιμοι και είπαμε πως τα δυο γήπεδα που είναι ιδιοκτήτης ο ΚΟΑ χρειάζονται τόσα και τόσα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες γηπέδων και ο ΠτΔ έχει συγκαλέσει σύσκεψη αύριο το απόγευμα για το θέμα αυτό. Υπάρχει πολιτική βούληση και έντονη κινητικότητα. Είμαστε στη διάθεση της πολιτείας, του υπουργείου, του ΠτΔ και πρέπει να διορθώσουμε πράγματα για να καθαρίσει ο χώρος», κατέληξε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης για τα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκπληκτοι στην ΑΕΛ με Μπεργκ-«Τι να πει ο Ντούσαν για το ματς του 1ου γύρου;»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας