Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αντιδρά ο ΑΠΟΕΛ στα περί συμμετοχής του σε στημένα-«Ψεύδη και συκοφαντίες»

  17/02/2020 20:15
Αντιδρά ο ΑΠΟΕΛ στα περί συμμετοχής του σε στημένα-«Ψεύδη και συκοφαντίες»

Αντιδρά ο ΑΠΟΕΛ στα περί συμμετοχής του σε στημένα-«Ψεύδη και συκοφαντίες»

  17/02/2020 20:15

Άλλο ένα μεγάλο κτύπημα έχει δεχτεί το κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά και το ισπανικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται Αστυνομικές πηγές από την Ιβηρική Χερσόνησο, για εμπλοκή κυπριακών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του ΑΠΟΕΛ, σε στημένους αγώνες, με τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων να αντιδρά.

Υπενθυμίζετε ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρονται τέσσερις αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χόρχε Λαρένα, φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ του διεθνές κυκλώματος στη Κύπρο.

Οι γαλαζοκίτρινοι, με ανακοίνωση τους αντιδρούν, αναφέροντας πως όλα αυτά είναι ανυπόστατα, καθώς ο ΑΠΟΕΛ, δεν έχει σχέση με τέτοιες δραστηριότητες, θυμίζοντας μάλιστα πως το πρωτάθλημα την χρονιά 2017-18, όπου αναφέρει το δημοσίευμα, κατακτήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Ανόρθωση, στο 88'. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τους Μασιά-Κωνσταντίνου στις βόμβες για Λαρένα-Αποκαλύψεις, σάλος, ερωτήματα

Αναλυτικά: 

Ανακοίνωση εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

Σε σχέση με ανυπόστατο δημοσίευμα και την αναδημοσιευση του

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε αναδημοσίευση δημοσιευμάτων από την Ισπανία, τα οποία αναφέρουν και/ ή εμπλέκουν και το όνομα της ομάδας μας σε προσυνεννοημένους αγώνες. Εν πρώτοις σημειώνουμε και τονίζουμε ότι η ομάδα μας ουδεμία σχέση έχει με τέτοιες δραστηριότητες. Περαιτέρω επειδή οι πράξεις που αναφέρονται στα δημοσίευματα αποτελούν και ποινικά κολάσιμες πράξεις καλούμε όλους να είναι προσεκτικοί τόσο στη πρωτογενή δημοσίευση όσο και στην αναπαραγωγή τέτοιων δημοσιευμάτων, τα οποία καθόσον αφορούν την ομάδα μας αποτελούν ψευδή και συκοφαντικά, τα οποία ασφαλώς και την θίγουν και μειώνουν το όνομά της σε Κύπρο και Ευρώπη. Ως εκ τούτου επιφυλάσσουμε πλήρως τα δικαιώματά μας για να κινηθούμε νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν ή αναπαράγουν ψευδή και/ή κακόβουλα και/ δυσφημιστικά δημοσιεύματα για την ομάδα μας.

ΥΓ: Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα του 2017-2018 κατακτήθηκε στο 88’ λεπτό του τελευταίου αγώνα της ποδοσφαιρικής περιόδου για όσους το έχουν ξεχάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας