Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Οι παράγοντες παίζαμε ρουλέττα, κάποια άλλοι άφησαν τα πράγματα...»

  17/02/2020 22:36
«Οι παράγοντες παίζαμε ρουλέττα, κάποια άλλοι άφησαν τα πράγματα...»

«Οι παράγοντες παίζαμε ρουλέττα, κάποια άλλοι άφησαν τα πράγματα...»

  17/02/2020 22:36
Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και θέαμα», ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, ο οποίος, άδραξε της ευκαιρίας μιλώντας για το κυπριακό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτό. 
 
Μεταξύ άλλων, ο Κίκης Φιλίππου, ανέφερε πως το ποδόσφαιρο πρέπει να μπει σε μια νέα βάση, αλλά και πως αρκετοί παράγοντες, έπαιζαν ρουλέττα για το μέλλον των ομάδων τους. 
 
Αναλυτικά: 
 
«Πρέπει να μπει το ποδόσφαιρο σε μια νέα βάση. Η πλειοψηφία κρυβόμαστε. Σας ρωτώ εσάς; Εάν δεν ήταν ο Παπασταύρου τι θα γινόταν, εάν δεν ήταν ο Πουλλαίδης, εάν το ΑΠΟΕΛ δεν πήγαινε Ευρώπη; Οι παράγοντες παίζαμε ρουλέττα. Κάποιοι άλλοι άφησαν τα πράγματα να πηγαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια. Άλλαξαν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, και εμείς μείναμε με κάποια καταστατικά που υπογράψαμε».
 
«Πιστεύω ότι η κάθαρση θα έρθει. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα. Μέχρι τώρα τα αφήναμε και περνούσαν. Εκείνοι που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι η Ομοσπονδία και όλοι εμείς. Έπρεπε να πάμε με απαιτήσεις. Γιατί φθάσαμε σε αυτό το σημείο; Φύγαμε από τους παλιούς καιρούς που παίζαμε για τη φανέλα και μπήκαμε σε νέο τρόπο που κάποιοι επενδύουν λεφτά. Ζούσαμε με την αγάπη του κόσμου αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Αυτός που βάζει λεφτά σήμερα σε μια ομάδα θέλει να τα παίρνει και πίσω».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας