Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κόκκινη ο Σακέτι, καθαρό πέναλτι στον Ακιντόλα, σωστό το ακυρωθέν της Ομόνοιας

  17/02/2020 22:59
Κόκκινη ο Σακέτι, καθαρό πέναλτι στον Ακιντόλα, σωστό το ακυρωθέν της Ομόνοιας

Κόκκινη ο Σακέτι, καθαρό πέναλτι στον Ακιντόλα, σωστό το ακυρωθέν της Ομόνοιας

  17/02/2020 22:59

Επέστρεψε μετά την απουσία του ο Χρίστος Σκαπούλλης, αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής που μας πέρασε. 

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, σχολίασε τις φάσεις από τους αγώνες της περασμένης αγωνιστικής στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και θέαμα».

Σύμφωνα με όλα όσα ανέφερε, ο Χρίστος Σκαπούλλης, στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα, ο Εστεμπάν Σακέτι, έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα, ενώ σε μια προηγούμενη φάση μέσα στην περιοχή, ανέφερε πως δεν έπρεπε να δοθεί παράβαση γιατί ο Ντε Βινσέντι, δεν είχε ακουμπήσει τον Αγκίρε.

Για το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΛ, ανέφερε πως η Ομόνοια είχε καθαρό πέναλτι πάνω στον Ακιντόλα στο 15' της αναμέτρησης, ενώ το τέρμα της Ομόνοιας ακυρώθηκε σωστά. Για τη φάση του 86', ανέφερε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση στη φάση και δεν έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής.

ΑΕΛ - Ομόνοια

Για τη φάση του 15 που ζήτησε πέναλτι ο Ακιντόλα : Μέχρι το τελικό στάδιο της φάσης δεν υπήρχε κάτι. Όταν ο παίκτης της Ομόνοιας μπήκε στην περιοχή τον ανέτρεψε ο παίκτης της ΑΕΛ. Ήταν καθαρό πέναλτι

Για τη φάση του 18’: Ο παίκτης καλύπτεται. Είναι κανονικό γκολ

Για τη φάση του 78' και το ακυρωθέν τέρμα της Ομόνοιας: Ο παίκτης της Ομόνοιας πάτησε τον παίκτη της ΑΕΛ. Ήταν φάουλ, σωστά το έδωσε, ό,τι έγινε μετά ήταν άκυρο

Για τη φάση του 86' και το τέρμα της Ομόνοιας που δεν μέτρησε: Οι ξένοι διαιτητές είχαν τάση να παίρνουν προστατευτικές αποφάσεις μέσα στα τετράγωνα. Ήταν κακό αυτό. Ο διαιτητής σφύριξε 7-8 επιθετικά φάουλ. Δεν είδα καμία παράβαση σε αυτή τη φάση από τον επιθετικό. Αν υπήρξε παράβαση ήταν από τον αμυντικό. Δεν υπήρχε κάτι για να σφυρίξει παράβαση και μετά μπήκε το γκολ

Δόξα – ΑΕΚ

88’ Για το πέναλτι της ΑΕΚ: Καθαρή ανατροπή να δίνουν αυτά που πρέπει οι διαιτητές. Αν δεν το έδινε οι παράγοντες θα φώναζαν.

Εθνικός – Ολυμπιακός

Για τη φάση του: 25’ :Ζητά πέναλτι ο Ολυμπιακός. Δεν υπήρχε τίποτα σε καμία περίπτωση.

Για τη φάση του: 65’ Ζητά πέναλτι ο Ολυμπιακός. Δεν υπήρχε τίποτα, ο παίκτης του Εθνικού παίζει την μπάλα.

Για τη φάση του: 76’ Ζητά πέναλτι ο Εθνικός. Σωστός ξανά ο διαιτητής, ο παίκτης του Ολυμπιακού παίρνει την μπάλα.

Για τη φάση του: 84’ Ζητά ξανά πέναλτι ο Εθνικός. Υπήρχε επαφή αλλά δεν δίνονται αυτά τα πέναλτι.

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

Για τη φάση του: 19’ Σωστά έδωσε το χέρι του Βασιλείου. Δεν υπήρχε υποσχόμενη ενέργεια. Η κίτρινη ήταν απαράδεχτη δεν έπρεπε να παραδοθεί.

Για τη φάση του: 61’ Δεν υπήρχε καμία παράβαση. Ο Ντε Βινσέντι δεν τον άγγιξε καν και έδωσε επιθετικό φάουλ.

Για τη φάση του: 66’ Κίτρινη στον Σατσέτι. Ήταν φάουλ τακτικής και έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί ο Σατσέτι. Ο Βούρος δεν διανοείται να φεύγει από τη θέση του.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας