Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπάχαλο έφεραν οι καταγγελίες για στημένους αγώνες-«Τι έκαναν τρία χρόνια;»

  18/02/2020 12:02
Μπάχαλο έφεραν οι καταγγελίες για στημένους αγώνες-«Τι έκαναν τρία χρόνια;»

Μπάχαλο έφεραν οι καταγγελίες για στημένους αγώνες-«Τι έκαναν τρία χρόνια;»

  18/02/2020 12:02
Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, για τους υπόπτους στημένους αγώνες. Οι φορείς του ποδοσφαίρου ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.  

Στην αντεπίθεση βγήκε η ΚΟΠ, που δέχεται επικρίσεις αλλά και ο ΠΑΣΠ, που ζήτησε έρευνα σε βάθος. Στην μεσημβρινή εκπομπή του Alpha ο βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ, Γιώργου Φαντάρος επανέλαβε πως η Ομοσπονδία δεν ήταν ενήμερη, όπως η Αστυνομία και κάλεσε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Πρέπει να αξιολογούμε την κατάσταση καθημερινά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με αστυνομία για κόκκινους φακέλους. Σε ένα κλυδωνιζόμενο κυπριακό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, και οι παράγοντες και οι διαιτητές. Για τη διαγραφή του Ανδρέα Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η ΚΟΠ έκρινε ότι με βάση τις επιδώσεις του δεν μπορεί να διαιτητεύει.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης διερωτήθηκε για πιο λόγο δεν λήφθηκαν μέτρα για το ασυμβίβαστο πριν από τρία χρόνια. Προανήγγειλε, μάλιστα, κι άλλες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

«Πιστεύω ότι εντός των ημερών θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις. Πρέπει να εξεταστούν σε βάθος οι υποθέσεις και αυτό προϋποθέτει προσωπικό και εξειδικευμένα άτομα. Οι έρευνες για το ασυμβίβαστο έπρεπε να γίνουν πριν τρία χρόνια. Τι έκαναν τρία χρόνια; Τότε έγινε η νομοθεσία».

Την ίδια ώρα ο πρώην αντιπρόεδρος της UEFA, Μαριος Λευκαρίτης, διευκρίνισε πως είναι  παρατραβηγμένο να έρθει η ΟΥΕΦΑ και να διακόψει το κυπριακό πρωτάθλημα.

«Μιλούμε για δημοσιεύματα τα οποία επιβεβαίωσε η Αστυνομία ότι υπήρξαν καταγγελίες, αλλά δεν είναι εύκολο να στηριχθούμε σε αυτά. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι υπήρχε ένα θέμα και άρχισαν να ξεθαρρεύουν οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να είναι ορθές και όχι για το θεαθήναι».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας