Μπάχαλο έφεραν οι καταγγελίες για στημένους αγώνες-«Τι έκαναν τρία χρόνια

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, για τους υπόπτους στημένους αγώνες. Οι φορείς του ποδοσφαίρου ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.  

Στην αντεπίθεση βγήκε η ΚΟΠ, που δέχεται επικρίσεις αλλά και ο ΠΑΣΠ, που ζήτησε έρευνα σε βάθος. Στην μεσημβρινή εκπομπή του Alpha ο βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ, Γιώργου Φαντάρος επανέλαβε πως η Ομοσπονδία δεν ήταν ενήμερη, όπως η Αστυνομία και κάλεσε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Πρέπει να αξιολογούμε την κατάσταση καθημερινά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με αστυνομία για κόκκινους φακέλους. Σε ένα κλυδωνιζόμενο κυπριακό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, και οι παράγοντες και οι διαιτητές. Για τη διαγραφή του Ανδρέα Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η ΚΟΠ έκρινε ότι με βάση τις επιδώσεις του δεν μπορεί να διαιτητεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη και ανακρίθηκε παίκτης στην Ισπανία για τα στημένα στην Κύπρο

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης διερωτήθηκε για πιο λόγο δεν λήφθηκαν μέτρα για το ασυμβίβαστο πριν από τρία χρόνια. Προανήγγειλε, μάλιστα, κι άλλες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

«Πιστεύω ότι εντός των ημερών θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις. Πρέπει να εξεταστούν σε βάθος οι υποθέσεις και αυτό προϋποθέτει προσωπικό και εξειδικευμένα άτομα. Οι έρευνες για το ασυμβίβαστο έπρεπε να γίνουν πριν τρία χρόνια. Τι έκαναν τρία χρόνια; Τότε έγινε η νομοθεσία».

Την ίδια ώρα ο πρώην αντιπρόεδρος της UEFA, Μαριος Λευκαρίτης, διευκρίνισε πως είναι  παρατραβηγμένο να έρθει η ΟΥΕΦΑ και να διακόψει το κυπριακό πρωτάθλημα.

«Μιλούμε για δημοσιεύματα τα οποία επιβεβαίωσε η Αστυνομία ότι υπήρξαν καταγγελίες, αλλά δεν είναι εύκολο να στηριχθούμε σε αυτά. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι υπήρχε ένα θέμα και άρχισαν να ξεθαρρεύουν οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να είναι ορθές και όχι για το θεαθήναι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η έκκληση του Σιζόπουλου για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ