Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βολές Κυπριανού: Τι έκανε ο κ.Ιωνάς; Αν δεν έγραφαν οι Ισπανοί, δεν θα ξέραμε τίποτα

  19/02/2020 14:44
Βολές Κυπριανού: Τι έκανε ο κ.Ιωνάς; Αν δεν έγραφαν οι Ισπανοί, δεν θα ξέραμε τίποτα

Βολές Κυπριανού: Τι έκανε ο κ.Ιωνάς; Αν δεν έγραφαν οι Ισπανοί, δεν θα ξέραμε τίποτα

  19/02/2020 14:44
Την έντονη ανησυχία του για όλα αυτά τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, εξέφρασε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού. 
 
«Έχω συνομιλήσει με τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο Υπουργός με έχει ενημερώσει ότι πρόθεσή του είναι να οργανώσει μια συνάντηση με τα πολιτικά κόμματα για να ανταλλαγούν απόψεις για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Αντιλαμβάνομαι ότι εκεί ενδεχομένως να γίνει και μια γενική ενημέρωση για την πρόοδο των ερευνών οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουμε ανταποκριθεί θετικά σε μια τέτοια πρόσκληση του Υπουργού Δικαιοσύνης», σημείωσε.
 
Όμως η ανησυχία μας είναι μεγάλη, συνέχισε, ιδιαίτερα σε ότι βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την Ισπανία. «Δεν νοείται να γίνουν σχετικές καταγγελίες από τον Ιανουάριο 2019, να έχουν γίνει επαφές με την Ισπανική Αστυνομία και να έχουμε καθυστερήσει ένα ολόκληρο χρόνο για να παραπέμψουμε το όλο ζήτημα στην Νομική Υπηρεσία και να ζητήσουμε άποψη για το πώς θα προχωρήσουμε. Και το χειρότερο από όλα βέβαια είναι ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν είχε ενημερωθεί».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Πολλοί λένε διάφορα, αλλά όταν κληθούν δεν παίρνουμε απαντήσεις»
 
Διερωτόμαστε, είπε ο κ. Κυπριανού, τι έκαμνε ο προηγούμενος Υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Ιωνάς Νικολάου, ποιες ευθύνες έχει για όλη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. «Και το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι ευχόμαστε η διερεύνηση να μην περιοριστεί στο παιγνίδι του Οθέλλου με την Αγία Νάπα. Τα προβλήματα του Κυπριακού ποδοσφαίρου που ακούσαμε οι πάντες είναι πολύ ευρύτερα και θα πρέπει να διερευνηθούν σε όλη τους την έκταση», πρόσθεσε.
 
Δεν πρέπει να μείνουμε απλά και μόνο στην κορυφή του παγόβουνου, σημείωσε, πρέπει να πάμε μέχρι την βάση του. Ανέφερε ότι είναι προσβλητικό για την Κύπρο να δυσφημίζεται με αυτό τον τρόπο στο εξωτερικό και στον τομέα του ποδοσφαίρου.
 
 «Μας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Η άποψη μας λοιπόν, είναι με αποφασιστικότητα πρέπει να προχωρήσουμε μέχρι τέλους. Όπως είπε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να καθαρίσει ο σταύλος του Αυγία», συμπλήρωσε.
 
Ερωτηθείς αν έχει ευθύνες ο Ιωνάς Νικολάου και η Αστυνομία, ο κ. Κυπριανού είπε πως «θεωρώ ότι σίγουρα δεν κινήθηκαν με τον τρόπο που θα έπρεπε να κινηθούν και με την ταχύτητα με την οποία έπρεπε να κινηθούν. Δηλαδή αν δεν έγραφε τίποτα η Ισπανική εφημερίδα εμείς εδώ στην Κύπρο δεν θα ξέραμε τίποτα για ένα θέμα το οποίο μας έχει εκθέσει».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας