Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Δεν σημαίνει πως επειδή χάσαμε ή μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο θα χάσουμε ξανά»

  19/02/2020 19:12
«Δεν σημαίνει πως επειδή χάσαμε ή μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο θα χάσουμε ξανά»

«Δεν σημαίνει πως επειδή χάσαμε ή μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο θα χάσουμε ξανά»

  19/02/2020 19:12

Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Βασιλείας, Μάρκελ Κόλερ, στη διάσκεψη Τύπου. Ο προπονητής της Βασιλείας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και στον νέο προπονητή των γαλαζοκιτρίνων. 

Για το ότι η ομάδα του δεν έχει καλό ρυθμό: «Ναι ήταν ένας λόγος η διακοπή, επίσης είχαμε τέσσερις τιμωρημένους ποδοσφαιριστές μαζί με τους τραυματίες. Φυσικά πρέπει να ζήσουμε με αυτή την κατάσταση. Είχαμε και καλά αποτελέσματα».

Για την προηγούμενη φορά που ήρθε στην Κύπρο και τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα: «Όταν άκουσα την κλήρωση με το ΑΠΟΕΛ σκεφτήκαμε πως υπάρχει μια προϊστορία, όμως σαν επαγγελματίας προπονητής πρέπει να βλέπω μπροστά. Δεν σημαίνει πως επειδή χάσαμε ή μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο θα χάσουμε ξανά».

Για το αν μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι και αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να συγκρίνεται με τον Απόλλωνα: «Από το αυριανό παιχνίδι πρέπει να σταθούμε σωστά στο γήπεδο και μέσα από δύο παιχνίδια να πάρουμε την πρόκριση. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε με τον Απόλλωνα ήταν διαφορετικά παιχνίδια.  Ίσως να είναι πιο έμπειροι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Και το ΑΠΟΕΛ έχει καλούς ξένους και νέο προπονητή και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη νέα φιλοσοφία του».

Για το αν αυτά τα δύο παιχνίδια είναι καθοριστικά για το μέλλον του στην ομάδα και αν έχει επιπλέον πίεση είπε: «Δεν παίζει ρόλο αν το παιχνίδι είναι διεθνές ή στο Κύπελλο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η πίεση είναι πάντα περισσότερη στους προπονητές παρά στους παίκτες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περάσουμε τους ποδοσφαιριστές τη σωστή νοοτροπία του νικητή».

Για αν νιώθει στήριξη είπε:  «Ναι σίγουρα νιώθουμε την υποστήριξη. Με τον πρόεδρο όχι τόσο γιατί δεν μιλάμε συνέχεια. Όμως σίγουρα με τον τεχνικό διευθυντή με τον οποίο μιλάμε το νιώθουμε».

Τους ποδοσφαιριστές της Βασιλείας εκπροσώπησε ο Βαλεντίν Στόκερ υπογραμμίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι μαθημένοι στην πίεση και μπορούν αν αντεπεξέλθουν.

«Είμαστε μαθημένοι με αυτή την πίεση θα είναι πολύ σημαντικά τα παιδιά. Έχουμε δύο Ευρωπαϊκά και ένα στο Κύπελλο με τη Λουκέρνη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αντεπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια», ήταν το σχόλιο του.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας