Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ανησυχία του Μπεργκ για Χούμποτσαν

  19/02/2020 21:23
Η ανησυχία του Μπεργκ για Χούμποτσαν

Η ανησυχία του Μπεργκ για Χούμποτσαν

  19/02/2020 21:23

Τη χαρά του για την πρόκριση, το παιχνίδι, τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Δόξα και τον τραυματισμό του Χούμποτσαν, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Ομόνοιας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως είναι παράξενο που ο Χούμποτσαν, ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ παράλληλα, εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος.
Αναλυτικά:


«Είμαι χαρούμενος με τη πρόκριση. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε άλλους ποδοσφαιριστές και να βάλουμε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Η Δόξα, έπαιζε με δέκα σε αρκετό διάστημα. Λόγω και του παιχνιδιού που έχουμε το Σάββατο ρίξαμε τους ρυθμούς, ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς».

«Μίκου και Ορτέγκα, επανήλθαν ξανά και πήραν λεπτά στα πόδια τους. Η Δόξα, είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τον τρόπο που πήραμε τη πρόκριση».

Για τον Χούμποτσαν: «Ένιωσε λίγο πόνο στο πόδι, αύριο λογικά θα ξέρουμε. Έχει δέκα μέρες να αγωνιστεί, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Είναι παράξενο που ένιωσε ενοχλήσεις».
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας