Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κατήγγειλε παίκτη για παραβατική συμπεριφορά, τον κατήγγειλαν για στημένα

  19/02/2020 21:52
Κατήγγειλε παίκτη για παραβατική συμπεριφορά, τον κατήγγειλαν για στημένα

Κατήγγειλε παίκτη για παραβατική συμπεριφορά, τον κατήγγειλαν για στημένα

  19/02/2020 21:52

Την ώρα που παραπέμπεται σε δίκη ο διαιτητής, Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς, ο Αθλητικός Δικαστής, έριξε τις πρώτες ποινές στον απόηχο του παιχνιδιού, Οθέλλου-Αγίας Νάπας. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο διαιτητής είχε δώσει τρεις κόκκινες και ένα πέναλτι, ενώ μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος του Οθέλλου και ποδοσφαιριστές άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, με αποτέλεσμα Κωνσταντίνου και Μασιάς να συλληφθούν από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η καμπάνα σε Μασιά για βία στην κερκίδα με Οθέλλο

Ωστόσο, ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε καταγγείλει τον ένα εκ των ποδοσφαιριστών στον οποίο επιβλήθηκε ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή, ενώ ποινή για παρατράγουδα επιβλήθηκε και στον Μασιά. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του διαιτητή ο Γιώργος Λοΐζου που αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι, κτύπησε με δύναμη αντίπαλο ποδοσφαιριστή με τις τάπες στο πλευρό στερώντας του την ευκαιρία επίτευξης τέρματος και κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά (εξύβριζε) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ  στον  αγώνα  Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση Όμιλος Premier περιόδου 2019-2020 ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας /08.02.2020 (2η Αγωνιστική).

Σε ότι αφορά, τον Δημήτρη Μασιά, ο Αθλητικός Δικαστής, επέβαλε αποκλεισμό από δυο αγώνες και πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στη κερκίδα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Οθέλλο ΑΘηαίνου. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας