Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ετοιμάζει ηχηρό χτύπημα από την Κύπρο ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό

  20/02/2020 10:41
Ετοιμάζει ηχηρό χτύπημα από την Κύπρο ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Ετοιμάζει ηχηρό χτύπημα από την Κύπρο ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό

  20/02/2020 10:41

Για το ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα, κάνει λόγο η ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, ο νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τι αναφέρεται στο δημοσίευμα:

Το SDNA γράφει για τα μεταγραφικά…γκάζια του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» και το νέο deal που έχει στα σκαριά σε καλοκαιρινό φόντο.

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός.

Και ο Τσάβι Ρόκα δείχνει πως κατέχει πολύ καλά την τέχνη του μεταγραφικού «μαγειρέματος».

Οι στοχευμένες – ποιοτικές κινήσεις στο παζάρι του Ιανουαρίου, σε συνδυασμό με την άφιξη του Καρλίτος στο Κορωπί που άνοιξε τον καλοκαιρινό «χορό» των μεταγραφών για τους «πράσινους» , επιβεβαιώνουν πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι ένας πρώτης τάξεως «μάγειρας».

Πάμε τώρα και στο...ζουμί: τα μεταγραφικά μανίκια του Ρόκα δεν κατέβηκαν με την ολοκλήρωση του χειμερινού παζαριού.

Παραμένουν σηκωμένα και σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA ετοιμάζουν να ολοκληρώσουν το deal του επόμενου…Καρλίτος.

Στην προκειμένη περίπτωση ο παίκτης που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον μεταγραφικό ιθύνοντα νου του «τριφυλλιού» δεν κυκλοφορεί ελεύθερος, όπως συνέβαινε με τον  Ισπανό επιθετικό έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Αλ Ουάντα.

Ο ποδοσφαιριστής που μπήκε στο «σημάδι» του Ρόκα αγωνίζεται στην Κύπρο (την αγορά της οποίας παίζει στα... δάχτυλα ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» από την παλαιότερη θητεία του στην ΑΕΚ Λάρνακας) και το καλοκαίρι υπάρχει η δυνατότητα να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.  

Οι πρώτες κουβέντες έχουν ήδη γίνει και το νερό μπήκε στο αυλάκι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας πριν από το κλείσιμο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ε - ε- έρχεται!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας