Μποτεάκ: Η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο

Την αναμέτρηση με την Ένωση για την 21η αγωνιστική κλήθηκε να σχολιάσει ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Έρικ Μποτεάκ, ενώ παράλληλα ο πλάγιο επιθετικός των πρασίνων τόνισε πως πρέπει η ομάδα να βρει ξανά τη νοοτροπία της και να συνεχίσει να παλεύει.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή:

Πώς περιμένεις το παιχνίδι εναντίον της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου;

«Θα είναι ένα παιχνίδι όπως κάθε εβδομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά μπροστά από τον κόσμο μας πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε μερικούς βαθμούς στους τελευταίους δύο αγώνες και αν θέλουμε να παραμείνουμε σε καλή θέση πρέπει να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

Χάνουμε κάποιους βαθμούς απέναντι σε τέτοιου είδους αντιπάλους στο σπίτι μας. Τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα για να κερδίσουμε αυτή τη φορά;

«Χρειάζεται απλά να σκοράρουμε περισσότερα γκολ γιατί σε ολόκληρο τον αγώνα δημιουργούμε πολλές προϋποθέσεις αλλά δεν σκοράρουμε πολύ. Πρέπει να επιστρέψουμε πίσω σε αυτό (στο σκοράρισμα) διότι για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ».

Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη. Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες;

«Χρειάζεται να βρούμε πίσω την νοοτροπία μας γιατί έχουμε πολύ καλή νοοτροπία σε αυτή την ομάδα, όπως λέει και το επιτελείο. Πρέπει να βρούμε πίσω αυτή τη νοοτροπία γιατί φυσιολογικά στο σπίτι μας κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει και αν παίξουμε σε ψηλό επίπεδο μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα».

Η ομάδα έχει δείξει πολλά καλά στοιχεία αυτή τη σεζόν. Πιστεύεις ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σε αυτά και ίσως ακόμα καλύτερα επίπεδο απόδοσης;

«Έχουμε καλή ομάδα. Σήμερα για εμένα η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Όταν βλέπεις τα παιχνίδια από την τηλεόραση ή από το γήπεδο, αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και όλοι είναι χαρούμενοι όταν μας βλέπουν έτσι. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε και κάθε μέρα να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Χρειάζεται να τελειώσουμε τη σεζόν σκληρά και να συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Φαίνεται πως έχει μια πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς μας. Ποιο είναι το μήνυμά σου σε αυτούς;

«Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν, τους χρειαζόμαστε. Όταν παίζουμε εκτός έδρας είναι φοβερό γιατί ακούμε μόνο τους δικούς μας οπαδούς. Είναι τρελοί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σίγουρα και τους χρειαζόμαστε».

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»