Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπάθωσε ο Μασιάς: Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, δέρνει το σαμάρι

  20/02/2020 13:27
Ξεσπάθωσε ο Μασιάς: Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, δέρνει το σαμάρι

Ξεσπάθωσε ο Μασιάς: Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, δέρνει το σαμάρι

  20/02/2020 13:27
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απελευθέρωσή του με περιοριστικούς όρους, παραχώρησε ο Δημήτρης Μασιάς.
 
Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, αφού ευχαρίστησε πρώτα την οικογένειά του και τους συγγενείς του που ήταν μαζί του, στη συνέχεια έστειλε τα δικά του μηνύματα προς κατεύθυνση, τονίζοντας ότι «όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, δέρνει το σαμάρι».
 
«Έχει τελειώσει για μας ένα Πανεπιστήμιο, με βαθμό άριστα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου πρώτιστα και όλους τους φίλους, συγγενείς μου που ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τους ανακριτές και την Αστυνομία που από την πρώτη σιγμή μας είχαν σεβαστεί και επέδειξαν επαγγελματισμό προς το πρόσωπο μας. Θεωρώ πως κάποιοι έχουν θορυβηθεί που μεγαλώνει η Αγία Νάπα ή ο Αχυρώνας ή ο Μασιάς. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή Δημοκρατία».
 
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μασιάς, επέλεξε να αναφερθεί σε μια γνωστή παροιμία, θέλοντας να περιγράψει τα τελευταία γεγονότα που τον έφεραν ως εμπλεκόμενο. «Μια παροιμία που ταιριάζει είναι ότι όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο, δέρνει το σαμάρι.Όλα αυτά θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Αυτό που έχουμε δει την τελευταία εβδομάδα, αυτός ο κανιβαλισμός με τα ΜΜΕ, νομίζω να ασχοληθείτε πιο πολλά με τα οδοφράγματα και τους Τούρκους και τους κορωνοιό, που είναι πιο σημαντικά».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας