Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η δυσκολία στην προσαρμογή του Τάντι και το ανεκπλήρωτο όνειρο των γονιών του

  21/02/2020 17:23
Η δυσκολία στην προσαρμογή του Τάντι και το ανεκπλήρωτο όνειρο των γονιών του

Η δυσκολία στην προσαρμογή του Τάντι και το ανεκπλήρωτο όνειρο των γονιών του

  21/02/2020 17:23
Δηλώσεις παραχώρησε σε ξένο Μέσο ο δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, Σιμ Θάντι.

Ο νεαρός άσος των μαυροπρασίνων, μεταξύ άλλων στάθηκε στις συνθήκες του κυπριακού ποσοδφαίρου αλλά και το πράγμα που τον δυσκόλεψε περισσότερο από το να προσαρμοστεί στο νησί.
 

«Ήξερα λίγα πράγματα για το κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης που αγωνίστηκαν στο Champions League. Το πρωτάθλημα εδώ είναι σε καλό επίπεδο. Στην ΑΕΚ είναι πολύ καλές οι συνθήκες. Τα γήπεδα είναι εντάξει. Αυτό στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστώ είναι οι καιρικές συνθήκες. Κάνει ζέστη το καλοκαίρι. Εκπλάγηκα γιατί εδώ παίζουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αγωνίζονται και πολύ γνωστοί παίκτες όπως ο Πάντσιον της Πάφου», δήλωσε αρχικά ο 20χρονος μπακ.
 
 
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο στόχο που είχαν οι γονείς του για τον ίδιο, αναφέροντας, «οι γονείς μου ήθελαν να γίνω γιατρός και συγκεκριμένα οδοντίατρος. Ήμουν πολύ δραστήριος μικρός ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Έτρεχα συνεχώς και έτσι αποφάσισαν να με κρατούν σε εγρήγορση με το ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας ο Θάντι, πρόσθεσε πωες, «όταν άρχισα να παίζω είπαν στους γονείς μου ότι ήμουν πολύ καλός σε σχέση με τους άλλους. Δεν τους πολυάρεσε η ιδέα αλήθεια. Δεν πίστευαν ότι μπορεί ένας ποδοσφαιριστής στα 14-15 να κάνει καριέρα. Ήθελαν να πάρω στα σοβαρά το διάβασμα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας