Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το παιχνίδι που ξεχώρισε ο Εφραίμ και ο λόγος

  21/02/2020 17:48
Το παιχνίδι που ξεχώρισε ο Εφραίμ και ο λόγος

Το παιχνίδι που ξεχώρισε ο Εφραίμ και ο λόγος

  21/02/2020 17:48

Ο Γιώργος Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Kingsley Onuegbu και στην τρίτη ο Νικόλας Ιωάννου.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Εφραίμ έχει λάβει βαθμολογία 335 έναντι 332 του Kingsley. Σκόραρε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ για την 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 4-0. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε 37 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 81%, 2 σέντρες οι οποίες βρήκαν στόχο και 4 πετυχημένες πάσες κλειδιά. Πραγματοποίησε 2 ντρίμπλες και 2 τάκλιν στον αγώνα και μάζεψε 4 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας