Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το χατ τρικ και ο MVP της 13ης αγωνιστικής Αγιτέ

  21/02/2020 17:53
Το χατ τρικ και ο MVP της 13ης αγωνιστικής Αγιτέ

Το χατ τρικ και ο MVP της 13ης αγωνιστικής Αγιτέ

  21/02/2020 17:53

Ο Jonathan Ayite (Ολυμπιακός) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση οι Eric Bautheac και Kiko με ισοβαθμία.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O επιθετικός του Ολυμπιακού έχει λάβει βαθμολογία 336 έναντι 319 των άλλων δύο. Σκόραρε 3 γκολ στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 2-6. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 8 τελικές προσπάθειες (5 στον στόχο) ενώ έδωσε 36 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 94%! Διεκδίκησε την μπάλα 21 φορές στο έδαφος και 7 στον αέρα με ποσοστό επιτυχίας 48% και 71% αντίστοιχα. Επανέκτησε την μπάλα 2 φορές. Πραγματοποίησε 1 ντρίμπλα και 1 τάκλιν στον αγώνα, ανέκοψε 1 πάσα και μάζεψε 5 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας