Εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική ο Γιώργος Κούμας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μεταφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των παραγόντων όλων των ομάδων, με τον Βέλγο αρχιδιαιτητή, Μπερνάρντ Λαγιέκ.
 
Σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Κούμας ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας, για περίθαλψη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, έχει τις αισθήσεις του και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. 
 
Σημειώνεται πως η διάσκεψη των παραγόντων με τον αρχιδιαιτητή, Μπερνάρντ Λαγιέκ, έχει ακυρωθεί, μετά από αυτή την εξέλιξη. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας