Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η καυστική απορία Κίρζη για τον Μασιά με φόντο τα... γαϊδούρια

  22/02/2020 12:08
Η καυστική απορία Κίρζη για τον Μασιά με φόντο τα... γαϊδούρια

Η καυστική απορία Κίρζη για τον Μασιά με φόντο τα... γαϊδούρια

  22/02/2020 12:08
Το θέμα με τις δηλώσεις του πρώην διαιτητή Δημήτρη Μασιά στην αποφυλάκιση του υπό όρους την περασμένη Πέμπτη (20/02) για τα όσα έγιναν στον χειραγωγημένο αγώνα του Οθέλλου με την Αγία Νάπα, σηκώνουν ακόμα πολύ μεγάλο απόηχο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
 
Ο πρώην διαιτητής δήλωσε τα ακόλουθα, μετά την καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας:
 
«Καλά είναι να ξέρουμε τις παροιμίες που λέγαν οι παλιοί. Μια παροιμία σε αυτή την ερώτηση σας είναι ότι 'Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάδαρο δέρνει το σαμάρι'. Όλα αυτά θα τα κρίνει το δικαστήριο, αυτά, ευχαριστώ πάρα πολύ.Απλά αυτό που έχουμε δει αυτή τη βδομάδα, αυτός ο κανιβαλισμός με τα media νομίζω καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οδοφράγματα και τους τούρκους και τον κορονοϊό και να ασχοληθείτε με αυτά θεωρώ που εν πιο σημαντικά. Ευχαριστώ πολύ»

Αυτή η δήλωση, έφερε την δυναμική αντίδραση του πρώην προέδρου του Απόλλωνα Ντίμη Κίρζη, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο τα όσα είπε ο Μασιάς, ρίχνοντας απολαυστικές ατάκες.

 
«Μασιάς=Σαμάρι. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ? Στα σίγουρα δεν είναι τα οδοφράγματα ούτε ο κοροναιός».
 
Υπενθυμίζεται πως οι Δημήτρης Μασιάς και Ανδρέας Κωνσταντίνου παραπέμφθηκαν σε δίκη, η οποία θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας