Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απέστειλε φάκελο στη FIFA η Ομόνοια, κατέθεσε στοιχεία για διαφθορά

  22/02/2020 15:38
Απέστειλε φάκελο στη FIFA η Ομόνοια, κατέθεσε στοιχεία για διαφθορά

Απέστειλε φάκελο στη FIFA η Ομόνοια, κατέθεσε στοιχεία για διαφθορά

  22/02/2020 15:38
Την ώρα που η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού αναμένεται να κλητεύσει τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, ώστε να καταθέσει και να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του για τη διαφθορά και τα περί εξαγοράσιμων τίτλων, η διοίκηση των πρασίνων, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες στη FIFA και στην UEFA.  
 
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε ότι «έχουμε αποστείλει την έκθεσή μας στην UEFA, καταγγέλλοντας διαφθορά και διαπλοκή στο κυπριακό ποδόσφαιρο», προσθέτοντας πως ζητούν από την Ομοσπονδία την εξυγίανση.
 
Όπως είπε «θέλουμε να συνεργαστούμε και όχι να διαλύσουμε τα πάντα. Να δημιουργήσουμε ένα ποδόσφαιρο που θα το απολαμβάνουμε και θα προσελκύει κόσμο στα γήπεδα. Η έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία, μαρτυρίες και γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο ποδόσφαιρό μας».
 
«Δεν θέλουμε να προσβάλουμε το ποδόσφαιρο, αλλά ν’ αναδείξουμε το πρόβλημα. Εύχομαι να βρούμε συμμάχους. Είναι αυτό που είχαμε εξηγήσει εδώ και καιρό. Από την αρχή θ’ απευθυνθούμε στις Ομοσπονδίες του εξωτερικού. Δεν έχουμε καταθέσει τα στοιχεία στις Αρχές του τόπου μας και εξήγησε τους λόγους και ο πρόεδρός μας», κατέληξε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας