Απέστειλε φάκελο στη FIFA η Ομόνοια, κατέθεσε στοιχεία για διαφθορά

Την ώρα που η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού αναμένεται να κλητεύσει τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, ώστε να καταθέσει και να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του για τη διαφθορά και τα περί εξαγοράσιμων τίτλων, η διοίκηση των πρασίνων, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες στη FIFA και στην UEFA.  
 
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε ότι «έχουμε αποστείλει την έκθεσή μας στην UEFA, καταγγέλλοντας διαφθορά και διαπλοκή στο κυπριακό ποδόσφαιρο», προσθέτοντας πως ζητούν από την Ομοσπονδία την εξυγίανση.
 
Όπως είπε «θέλουμε να συνεργαστούμε και όχι να διαλύσουμε τα πάντα. Να δημιουργήσουμε ένα ποδόσφαιρο που θα το απολαμβάνουμε και θα προσελκύει κόσμο στα γήπεδα. Η έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία, μαρτυρίες και γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο ποδόσφαιρό μας».
 
«Δεν θέλουμε να προσβάλουμε το ποδόσφαιρο, αλλά ν’ αναδείξουμε το πρόβλημα. Εύχομαι να βρούμε συμμάχους. Είναι αυτό που είχαμε εξηγήσει εδώ και καιρό. Από την αρχή θ’ απευθυνθούμε στις Ομοσπονδίες του εξωτερικού. Δεν έχουμε καταθέσει τα στοιχεία στις Αρχές του τόπου μας και εξήγησε τους λόγους και ο πρόεδρός μας», κατέληξε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του