Επέστρεψε στις νίκες με γκολάρα του 16χρονου βλασταριού της η Ομόνοια

Με σκόρερ τον Ματ Νταρμπισαϊαρ στο 6', του Γιάννη Κούσουλου στο 82' και του νεαρού Λοϊζου στο 89', η Ομόνοια επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές, κερδίζοντας την Ένωση με 3-0 στο ΓΣΠ. Στους 42 βαθμούς έφθασαν οι πράσινοι, οι οποίοι παραμένουν στην δεύτερη θέση. Παραμένουν σε δύσκολη θέση οι Παραλιμνίτες, παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια.
 
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
Με γκολ για την Ομόνοια άρχισε ο αγώνας στο ΓΣΠ. Σκόρερ ο Ματ Νταρμπισάϊαρ στο 6’, μετά από εξαιρετική συνεργασία Μποτεάκ και Ακιντόλα. Η Ομόνοια συνέχιζε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε μερικές ξεκάθαρες ευκαιρίες, όμως δεν ευτύχησε να σκοράρει δεύτερο γκολ. Από την άλλη, η ομάδα του Παραλιμνίου είχε μια σχετικά καλή παρουσία, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 11’με τον Ουντότζι, αλλά μέχρις εκεί. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η επανάληψη ξεκίνησε με την Ομόνοια να έχει και πάλι την υπεροχή, χωρίς να χάσει την πολύ σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε η ομάδα του Παραλιμνίου στο 56’, όταν ο Ουντότζι ανάγκασε τον Παντιλίμον σε πολύ δύσκολη απόκρουση. Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, διαχειρίζοντας πολύ καλά τον αγώνα. Στο 82', η Ομόνοια, διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Κούσουλου στο 82', μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ στο δοκάρι. Λίγο αργότερα, ο Τιάγκο είχε μια εκτέλεση φάουλ, που πέρασε λίγο άουτ. Η Ομόνοια ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της στο 89΄, με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του 16χρονου Λοϊζου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Παντιλιμόν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Μαυρίας, Κούσουλος, Γκόμες, Τιάγκο, Ακιντόλα (83' Λοϊζου), Μποτεάκ (90΄ Χαραλάμπους), Νταρμπισάϊαρ (85' Κακουλλής)

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Σταρόκιν, Σπόλιαριτς, Ριέρα, Αγκίρι (46’ Κοσμάς), Θεοδώρου, Ουντότζι (77'Κολοκούδιας), Ρουσιάς (46’ Σαντίκ)

Σκόρερ: 6’ Νταρμπισάϊαρ, 82' Κούσουλος, 89' Λοϊζου/-

Κίτρινες: Μαυρίας, Ακιντόλα/ Σταρόκιν, Σπόλιαριτς, Κοσμάς, Μπαρμπόσα, Μουλαζίμης

Κόκκινες:-/-

Διαιτητής: Ροβέρτος Κώστα
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ