Με την ψυχή στο στόμα λύγισε τη Δόξα ο Απόλλωνας κι απέφυγε νέο στραβοπάτημα

Με τη ψυχή στο στόμα απέναντι σε μια πολύ καλή Δόξα, ο Απόλλωνας πήρε μια πολύ δύσκολη αλλά και σημαντική νίκη με 3-2.
 
Οι κυανόλευκοι, πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ με τον Μπένσοπ, αλλά ο Παπαφώτης, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, κατάφεραν να σκοράρουν άλλα δυο τέρματα και να πάνε με αέρα δυο τερμάτων στα αποδυτήρια. Ο Παπαφώτης και πάλι, σκόραρε για τη Δόξας, με το καλημέρα της επανάληψης, χωρίς να καταφέρει εν τέλει να φέρει το ματς στα ίσα.
 
Η Δόξα, παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και σίγουρα στο τέλος της ημέρας θα δικαιούταν το κάτι παραπάνω από τον αγώνα. Σε αντίθεση ο Απόλλωνας, αν και πήρε τη νίκη, προβλημάτισε πολύ έντονα με την παρουσία του. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χόρεψε την άμυνα του Απόλλωνα ο Παπαφώτης και σκόραρε ξανά
 
Α’ ημίχρονο
 
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Απόλλωνας, αφού μόλις στο 2’, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η φάση, ξεκίνησε από τον Παπουλή, που έδωσε την πάσα στον Πέδρο, με τον Μαρτίνο Χριστοφή να βάζει την προβολή για να απομακρύνει την μπάλα. Η κόντρα ωφέλησε τον Μπένσοπ, όπου με δυνατό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η απάντηση από την Δόξα, ήταν σχεδόν άμεση. Στο 8’, ο Παπαφώτης μια βολίδα εκτός περιοχής, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα της Δόξας, σε δυο περιπτώσεις, έφτασε πολύ κοντά στο να φέρει το παιχνίδι τούμπα αλλά ο Δημητρίου, έβαλε φρένο. Αρχικά, στο 11’, ο Ζορζίνιο, βγήκε στη πλάτη της άμυνας της άμυνας του Απόλλωνα, με τον Δημητρίου, να απομακρύνει με εκπληκτικό τρόπο. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μπραμπίγια με τη σειρά του βρέθηκε φάτσα με τον κήπερ του Απόλλωνα, με τον Δημητρίου να λέει και πάλι όχι. Ο Απόλλωνας, αφού γλύτωσε από τις δυο μεγάλες ευκαιρίες της Δόξας, κατάφερε με τον Μπένσοπ και πάλι να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 27’, ο επιθετικός από το Κουρασάο, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Δόξας και με κοντινή προβολή, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι κυανόλευκοι, κατάφεραν να πάρουν αέρα δυο τερμάτων πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παπουλής, με δυνατό πλασέ μετά από λάθος του Γκαράσα, έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο «χτύπημα» Νεοφυτίδη για άθλιες εγκαταστάσεις και βολές σε ΚΟΠ και ΚΟΑ
 
Β’ ημίχρονο
 
Με τέρμα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Παπαφώτης στο 48’, με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή, μείωσε νωρίς για την ομάδα του, βάζοντας την ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Ο Παπουλής, έφτασε πολύ κοντά στο να αυξήσει και πάλι τη διαφορά, με τον Παπουλή, να μην μπορεί να νικήσει τον Γκράκα μέσα από την περιοχή, στο 60’. Η Δόξα, ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Ίταλο, μέσα στην περιοχή, με τον Γιάννη Ανστασίου, λανθασμένα, να μην καταλογίζει την παράβαση. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ικανοποίηση του Απόλλωνα για τον τραυματισμό του Γκακπέ
 
Ενδεκάδες
 
Απόλλων: Δημητρίου, Σελίμοβιτς, Φακούντο, Πέδρο, Αγκίρε, Γιαννιώτας (Πίττας 67’), Ντένιτς, Χάμπος (Νσούε 65’), Παπουλής (Ματέι 78’), Μπενσοπ, Σάλαι
 
Δόξα: Γκράσα, Ντερβίτ, Ζε Βαλέντε, Παπαφώτης, Καρλίτος, Τραϊτσέφσκι(Μπόλιεβιτς 46’), Μέσκα, Μιντίκκης, Χριστοφή, Μπραμπίγια (Ίταλο 67’), Ζορζίνι
 
Κίτρινες: Σάλαϊ (3η), Πέδρο (3η), Παπουλής / Καλό (3η), Χριστοφή (3η)
 
Κόκκινες: - / Καλό
 
Σκόρερς: Μπένσοπ 2'27’, Παπουλής 40’ / Παπαφώτης 11',48’
 
Διαιτησία: Αναστασίου Γιάννης
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου