Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Καπιτανή να πάρει αμερόληπτα τις αποφάσεις του»

  23/02/2020 09:25
«Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Καπιτανή να πάρει αμερόληπτα τις αποφάσεις του»

«Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Καπιτανή να πάρει αμερόληπτα τις αποφάσεις του»

  23/02/2020 09:25

Τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Οθέλλο, εκφράζει μέσω ανακοίνωσης του ο Ερμής.

Οι φτεροπόδαροι, εξήλθαν ισόπαλοι 4-4 σε ένα ματς φωτιά απέναντι στον Οθέλλο, αλλά όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η ομάδα του Ερμή στο εν λόγω παιχνίδι δικαιούταν τρία πέναλτι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, να μην καταλογίζει κάρτες σε επικίνδυνα φάουλ από τους ποδοσφαιριστές του Οθέλλου.

Κλείνοντας, καλούν τον παρατηρητή της διαιτησίας, Κωστάκη Καπιτανή, να πάρει αμερόληπτα τις αποφάσεις του, μιας και ο αγώνας είναι μαγνητοσκοπημένος.

Η ανακοίνωση των φτεροπόδαρων:

Αποσαφηνίσεις-Συμπεράσματα :

Όπως έχουμε ενημερωθεί εδώ και ημέρες, η ΚΟΠ έχει εξασφαλίσει πλέον την μαγνητοσκόπηση κάθε αγώνα Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ PROMOTE WAY!!

Aυτό πιστεύουμε θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Παρατηρητή Διαιτησίας του Σημερινού μας αγώνα κ.Καπιτανή για να δει καλύτερα όλες τις φάσεις...και όταν τις αναλύσει..θα καταλάβει και ο ίδιος.. ότι έχουμε δικηο να διαμαρτυρόμαστε και να έχουμε πικρία για κάποια λάθη εις βάρος μας σημερα(κάποια εκ των οποίων σοβαρά)(1 πέναλτι εξώφθαλμο υπερ του Παπαθανασιου που δεν δόθηκε στα 2 μέτρα,μη καταλογισμός καρτών για υπέρμετρα σκληρό παιγνίδι αντιπάλων,2 πέναλτι προς το τέλος του αγώνα που ήταν στην <ευκαιρια> του διαιτητή εαν ήθελε να τα δώσει που διεκδίκησαν οι Καισερλιδης και Ντιντακ).

Ζητούμε απλά να γίνει το νόμιμο και το αυτονόητο: Ο ΘΕΣΜΌΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΑΜΕΡΌΛΗΠΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΌ ΜΑΣ ΑΓΏΝΑ ΚΑΙ ΙΔΊΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!

ΔΕΝ ΖΗΤΟΎΜΕ ΕΎΝΟΙΑ!! ΖΗΤΆΜΕ ΙΣΟΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΎΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ!!

ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΜΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΝΗ ΚΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΆΛΟΓΑ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΕΊΔΕ ΣΗΜΕΡΑ!!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας