Ιστορικό κάζο... Εθνικός από άλλο πλανήτη διέσυρε την Ανόρθωση

Χάρμα ιδέσθαι ήταν ο Εθνικός απέναντι στην Ανόρθωση, όπου με μια μαγική εμφάνιση, κατατρόπωσε την Κυρία με το εκκωφαντικό 5-0.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Ντιν Κλάφουριτς, έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και έπειτα από ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με τρία τέρματα μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη και εκεί που πήγε να σηκώσει ανάστημα η Ανόρθωση, το νέο λάθος στην άμυνα της Κυρίας, έφερε το τέταρτο τέρμα για τον Εθνικό. Το κερασάκι στη τούρτα, ήρθε από τον Ίλια Μαρκόσκι, με ένα εκπληκτικό τακουνάκι μέσα από την περιοχή στο 83'.
 
Ένα απογοητευτικό απόγευμα για την Ανόρθωση, που δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό, όπου με τη σημερινή έφτασε τις τέσσερις ήττες. Η διαφορά από την Ομόνοια ωστόσο, έπεσε στον ένα βαθμό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χόρεψε την Ανόρθωση ο Εθνικός και ο Τιμούρ τα πήρε στο κρανίο
 
A’ ημίχρονο
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές προϋποθέσεις, για τις δυο ομάδες χωρίς ωστόσο, την μεγάλη στιγμή μπροστά από τις δυο εστίες. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 28’ όταν ο Σίλντενφελντ, ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κονέ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, να καταλογίζει σωστά, την παράβαση. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε ο Κιουντόμπιακ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Η πρώτη καλή στιγμή για την Ανόρθωση, ήρθε στο 38’, μετά από ένα μακρινό σουτ του Οκριασβίλι, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Μπογκατίνοβ. Από εκεί και πέρα ο Εθνικός, ανέβασε ρυθμούς και μέσα σε ένα μαγικό πεντάλεπτο, σκόρπισε την Ανόρθωση με άλλα δυο τέρματα για να πάει στο ημίχρονο με το υπέρ του 3-0. Αρχικά στο 41’, ο Κονέ με μια απίστευτη κούρσα, διέσχισε όλο το γήπεδο, πλασάροντας τον Λόρια, για το 2-0. Ο Μάριος Ηλία, δυο λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της Κυρίας, και με πλασέ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα της Άχνας.
Ένα πραγματικά εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο για τον Εθνικό Άχνας. Η Ανόρθωση από την πλευρά της ένιωθε χαμένη, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.
 
Β΄ ημίχρονο
 
Με αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μισό η Ανόρθωση αφού ο Ανανίτζε, έμεινε στα αποδυτήρια και τη θέση του πήρε ο Κατσαράβα. Εκεί που η Ανόρθωση, πήγε να ανεβάσει στροφές, η άμυνα την Ανόρθωσης με ένα άλλο τραγικό λάθος, έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία, όπου αποφεύγοντας τον Λόρια, έγραψε το 4-0. Σαν να μην φτάναν όλα αυτά, ο ασταμάτητος Εθνικός, κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, ένα μαγικό βράδυ με τον Κοστόφκσι. Σε μια αντεπίθεση από τον Εθνικό, ο Ουκρανός με ένα πανέμορφο τακουνάκι μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
 
Ένα καταστροφικό παιχνίδι για την Ανόρθωση, όπου έκανε το χειρότερο της φετινό παιχνίδι. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πέναλτι του Εθνικού που σόκαρε την Ανόρθωση
 
Ενδεκάδες:
 
Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Κυπριανού (Φοινήρης 75'), Ντεϊβίσον, Κορέα, Πρόγιτς, Κουντόμπιακ, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους, Χριστοφή (Μαρκόσκι 70’), Κονέ, M.Ηλία (Κοστόφσκι 60’)
 
Ανόρθωση: Λόρια, Αρτυματάς, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Νταουσβίλι, Ανανίντζε (Κατσαράβα 46’), Ράγιος, Οκριασβίλι, Καλτσάς (Μανθάτης 78'), Ντούρις (Χριστοφή 61’)
 
Σκόρερ: Κιουντόμπιακ 28’, Κονέ 41’, Ηλία 43’, 57’, Μαρκόσκι 83' / -
 
Κίτρινες:-/ Ράγιος
 
Κόκκινες: -/-
 
Διαιτητής: Pejin Tihomir (Κροατία)
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε