Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έσταξε μέλι για τους Κύπριους παίκτες και ζήτησε σεβασμό στην Ανόρθωση ο Κίκης

  24/02/2020 09:37
Έσταξε μέλι για τους Κύπριους παίκτες και ζήτησε σεβασμό στην Ανόρθωση ο Κίκης

Έσταξε μέλι για τους Κύπριους παίκτες και ζήτησε σεβασμό στην Ανόρθωση ο Κίκης

  24/02/2020 09:37
Τη μεγάλη και ιστορική νίκη της ομάδας του επί της Ανόρθωσης, κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 

Ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου τόνισε πως το σκορ δεν λέει τίποτα για την ομάδα αλλά και ότι πιστεύει πολύ στους Κύπριους ποδοσφαιριστές.
«Για μας είναι μία νίκη και τρεις βαθμοί. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι με έναν αντίπαλο σαν την Ανόρθωση, είναι μία από τις 2-3 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να σεβαστούμε την Ανόρθωση, το σκορ δεν λέει τίποτε για μένα. Είναι μια νίκη. Αυτό που είναι το σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει και στην επόμενη προσπάθεια. Ο Εθνικός εδώ και αρκετά χρόνια πήγε σε αυτό το δρόμο να ακολουθήσει τις μεγάλες ομάδες, όμως είδαμε το ι δεν αντέξαμε. Εγώ προσωπικά πιστεύω στοκ Κύπριο ποδοσφαιριστή. Το πάντρεμα με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή αλλά και καλό παιδί αυτό είναι. Υπάρχουν τρεις με τέσσερις παίκτες που θα πάρουν την ευκαιρία τους. Είμαι από αυτούς που πιέζουν προπονητές για να βάλει τους Κύπριους. Οι φίλο του σωματείου ψες δεν κατάφεραν να κοιμηθούν από την χαρά τους. Όλοι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλή απόδοση. Θεωρώ πως δεν είχε την καλύτερη απόδοση η ομάδα που έχασε, αλλά είχε καλύτερη ο Εθνικός. Από την αρχή περιμέναμε, υπήρχαν και άλλες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, τελικά τον πήραμε εμείς. Ίσως να μην υπάρχει τέτοιος ποδοσφαιριστής σε ταχύτητα στην Κύπρο. Πριν τον Δεκέμβριο είχαμε κάποιες προτάσεις».
Ερωτηθείς για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα ο Κίκης Φιλίππου είπε: «είναι γνωστό πως θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, αν δεν γινόταν το λάθος στο Τσίρειο και αν ήταν θα ήταν πιο εύκολο το έργο μας για να παλέψουμε. Είναι επαγγελματίας προπονητής και της τεχνολογίας. Ήξερε ότι την Άχνας την κρατάνε η Τούρκοι, που είναι το Δασάκι, όλα».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας