Έσταξε μέλι για τους Κύπριους παίκτες και ζήτησε σεβασμό στην Ανόρθωση ο Κίκης

Τη μεγάλη και ιστορική νίκη της ομάδας του επί της Ανόρθωσης, κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Απολογήθηκε στον κόσμο και ζήτησε στήριξη χωρίς κρίσεις πανικού ο Χαμπουλλάς


Ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου τόνισε πως το σκορ δεν λέει τίποτα για την ομάδα αλλά και ότι πιστεύει πολύ στους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η ντροπιαστική πεντάρα της Ανόρθωσης από τον Εθνικό

«Για μας είναι μία νίκη και τρεις βαθμοί. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι με έναν αντίπαλο σαν την Ανόρθωση, είναι μία από τις 2-3 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να σεβαστούμε την Ανόρθωση, το σκορ δεν λέει τίποτε για μένα. Είναι μια νίκη. Αυτό που είναι το σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει και στην επόμενη προσπάθεια. Ο Εθνικός εδώ και αρκετά χρόνια πήγε σε αυτό το δρόμο να ακολουθήσει τις μεγάλες ομάδες, όμως είδαμε το ι δεν αντέξαμε. Εγώ προσωπικά πιστεύω στοκ Κύπριο ποδοσφαιριστή. Το πάντρεμα με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή αλλά και καλό παιδί αυτό είναι. Υπάρχουν τρεις με τέσσερις παίκτες που θα πάρουν την ευκαιρία τους. Είμαι από αυτούς που πιέζουν προπονητές για να βάλει τους Κύπριους. Οι φίλο του σωματείου ψες δεν κατάφεραν να κοιμηθούν από την χαρά τους. Όλοι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλή απόδοση. Θεωρώ πως δεν είχε την καλύτερη απόδοση η ομάδα που έχασε, αλλά είχε καλύτερη ο Εθνικός. Από την αρχή περιμέναμε, υπήρχαν και άλλες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, τελικά τον πήραμε εμείς. Ίσως να μην υπάρχει τέτοιος ποδοσφαιριστής σε ταχύτητα στην Κύπρο. Πριν τον Δεκέμβριο είχαμε κάποιες προτάσεις».
Ερωτηθείς για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα ο Κίκης Φιλίππου είπε: «είναι γνωστό πως θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, αν δεν γινόταν το λάθος στο Τσίρειο και αν ήταν θα ήταν πιο εύκολο το έργο μας για να παλέψουμε. Είναι επαγγελματίας προπονητής και της τεχνολογίας. Ήξερε ότι την Άχνας την κρατάνε η Τούρκοι, που είναι το Δασάκι, όλα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Χτυπάμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, σαν να θέλουμε να το σκοτώσουμε»

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια