Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σήκωσε το γάντι και μίλησε για πομπώδεις δηλώσεις σωματείων ο Χαμπουλλάς

  24/02/2020 11:03
Σήκωσε το γάντι και μίλησε για πομπώδεις δηλώσεις σωματείων ο Χαμπουλλάς

Σήκωσε το γάντι και μίλησε για πομπώδεις δηλώσεις σωματείων ο Χαμπουλλάς

  24/02/2020 11:03
Στην Κυπριακή διαιτησία, τη διαγραφή του Κύπριου διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου αλλά και τις δηλώσεις των υπόλοιπων ομάδων αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απολογήθηκε στον κόσμο και ζήτησε στήριξη χωρίς κρίσεις πανικού ο Χαμπουλλάς
 
«Πρέπει να στηριχθεί η κυπριακή διαιτησία και για να στηριχθεί πρέπει να γίνουν αλλαγές. Αλλά και κάποιοι διαιτητές που δημιούργησαν προβλήματα, είτε ανικανότητας είτε διαφορετικά, θα πρέπει να απομακρυνθούν. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν έχουμε αρκετούς διαιτητές. Θα πρέπει να μπουν νέοι διαιτητές για να υπάρχει ανταγωνισμός».

Ο πρόεδρος της Κυρίας, αναφέρθηκε και στη διαγραφή του Ανδρέα Κωνσταντίνου δηλώνοντας «είδαμε πρόσφατα μια διαγραφή διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, για ποιο λόγο έγινε αυτό; Ήταν κακή η διαιτησία του και συνεδρίασε μια επιτροπή και πήρε εισήγηση και τον διέγραψαν. Αν αυτή την πρακτική την εφαρμόζεις για ένα διαιτητή και ένα αγώνα της δεύτερης κατηγορίας, γιατί δεν το πράττεις και για αγώνα της πρώτης; Θα μου πείτε ότι υπάρχουν κατηγορίες, αλλά ακόμα δεν αποδείχθηκε ένοχος στο δικαστήριο. Πόσες κακές διαιτησίες είδαμε φέτος σε άλλα παιχνίδια πιο σημαντικά από το Οθέλλος-Αγία Νάπα, αλλά καμία διαγραφή. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε καλύτερο κλίμα σε ότι αφορά τη διαιτησία».
 
«Υπάρχουν κάποια σωματεία που τους αρέσει να αντιδρούν με πομπώδεις δηλώσεις. Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαιτησία χρειάζεται μεταρρύθμιση σε αυτό τον χώρο και αυτή μεταρρύθμιση πρέπει να στηριχθεί», κατέληξε ο πρόεδρος της Κυρίας για την κυπριακή διαιτησία.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας