Η θέση του Απόλλωνα για τις σοκαριστικές ήττες Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ

Τα νέα βαθμολογικά δεδομένα αλλά και τις ήττες της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος επικοινωνίας των κυανολεύκων της Λεμεσού αναφέρθηκε και στον νεαρό τερματοφύλακα Δημήτρη Δημητρίου αλλά και τα θετικά δείγματα του Τσάρλι Μπένσοπ μέχρι σήμερα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι μπανανόφλουδες που πάτησαν οι πρωτοπόροι και έμειναν... αγάλματα
 
«Δεν διαφοροποιείται κάτι μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Είδαμε πως ο Εθνικός είναι μια δύσκολη ομάδα και θα πρέπει να πάμε εκεί για να σκοράρουμε για να βάλουμε βάσεις πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα υπάρχει αρκετός δρόμος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι 11 αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι. Είμαστε στην 4η θέση και δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε μακροσκελείς σκέψεις», ανέφερε ο Φανούριος Κωνσταντίνου για τα νέα βαθμολογικά δεδομένα, μετά την ήττα της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ. 

Για τον αγώνα κυπέλλου και τα αγωνιστικά νέα της λεμεσιανής ομάδας είπε: «για να κερδίσει 5-0 της πρωτοπόρο σημαίνει πως έχει αρετές και ποιότητα. Μας κέρδισε και εμάς στο Δασάκι και εδώ στη Λεμεσό την κερδίσαμε δύσκολα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε επιλογές, πρέπει να βάλουμε τις βάσεις. Εντείνει τους ρυθμούς ο Μάρκοβιτς. Ίσως είναι στην αποστολή με τη Νέα Σαλαμίνα. Για τους Γκακπέ και Μολ ισχύει ότι και την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα στη βαθμολογία μετά τις νέες βόμβες που έσκασαν

«Έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Είχε μια γεμάτη σεζόν πέρυσι με την Ανόρθωση. Έχει τα στοιχεία που αν δουλέψει αρκετά θα κάνει μια αξιοπρεπείς πορεία στον Απόλλωνα. Μας κράτησε στον αγώνα με τη Δόξα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού για τον νεαρό κίπερ.  

Ερωτηθείς για τα θετικά δείγματα του Μπένσοπ ο Φανούριος Κωνσταντίνου είπε «έχει σκοράρει πέντε φορές. Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν είχε και τη βοήθεια από την η ομάδα, με τις εμφανίσεις της. Είναι δύσκολο με τον τρόπο παιχνιδιού του, γιατί ο Ζελάγια ήταν χρόνια στην ομάδα, όμως έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών