Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κορυφαίος της 16ης αγωνιστικής ο Τρισκόφσκι

  24/02/2020 18:34
Κορυφαίος της 16ης αγωνιστικής ο Τρισκόφσκι

Κορυφαίος της 16ης αγωνιστικής ο Τρισκόφσκι

  24/02/2020 18:34

Ο Ivan Trickovski (AEK) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Joan Truyols και στην τρίτη ο Facundo Pereyra.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Trickovski έχει λάβει βαθμολογία 402 – την υψηλότερη μέχρι στιγμής σε αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα (!) – έναντι 327 του Truyols. Σκόραρε τέσσερα γκολ και έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 2-5. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε 9 τελικές προσπάθειες (6 στον στόχο) κι έδωσε 28 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 79%. Πραγματοποίησε 1 ντρίμπλα και 1 τάκλιν στον αγώνα και μάζεψε 1 φορά διεκδικήσιμη μπάλα. Ανέκοψε 2 φορές πάσα του αντιπάλου ενώ κέρδισε 6 διεκδικήσεις της μπάλας εκ των οποίων η μία εναέρια.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας