«Είναι όμορφο συναίσθημα να κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ»

Το δικό του σχόλιο για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, άφησε στην επίσημη κάμερα της Πάφου, ο αρχηγός των γαλάζιων, Πάουλους Αραγιούρι.
 
Ο Φινλανδός αμυντικός, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι όμορφο συναίσθημα να κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ, καθώς στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του και στο δεύτερο ημίχρονο. 
 
Στο αρχικό του σχόλιο πρόσθεσε, πως, «Ήταν ένα εκπληκτικό ματς και μια πολύ καλή ομαδική απόδοση. Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο όμως μείναμε σταθεροί σαν ομάδα».

Καταλήγοντας ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Τόσακ, ανέφερε πως,«Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν εκπληκτικό από όλη την ομάδα και φυσικά είναι όμορφο συναίσθημα να κερδίζεις τον ΑΠΟΕΛ με 2-0».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας