«Με όλο τον σεβασμό στον Τιμούρ, εμείς δεν φάγαμε πέντε γκολ, είμαστε εκεί»

Την επόμενη μέρα βλέπουν πλέον στον ΑΠΟΕΛ, μετά τη νέα ήττα από την Πάφος FC. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ενώ έδωσε απάντηση στα λεγόμενα του Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη βαριά ήττα από τον Εθνικό. 
 
Αρχικά, αναφέρθηκε στην ήττα από την παφιακή ομάδα λέγοντας ότι «είναι μια πραγματικότητα ότι φτάνουμε προς το τέλος αυτού του διμήνου που χαρακτηρίστηκε ως το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Με βάση και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κόντρα στη Βασιλεία περιοριζόμαστε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Δεν αποδειχθήκαμε καλοί μαθητές σε όσα παθήματα είχαμε. Ο λόγος που είμαστε στο κόλπο του πρωταθλήματος είναι διότι και οι άλλες ομάδες είχαν τις ίδιες παθογένειες. Να εκφράσουμε μια απολογία προς τον κόσμο ως διοίκηση. Είχαμε 700 άτομα που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι να φταίει, και αυτός ο ΑΠΟΕΛ όλο και καταρρέει...
 
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μεταπτώσεις στην απόδοση του ΑΠΟΕΛ αναφέροντας πως «είμαστε του ύψους ή του βάθους φέτος. Το ύψος που είχαμε δεν το έπιασε καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο. Με όλο τον σεβασμό προς τον Τιμούρ Κετσπάγια, χειρότεροι από την Ανόρθωση δεν είμαστε, δεν φάγαμε πέντε γκολ και να μην βάλουμε κανένα, αυτό ως απάντηση στα λεγόμενα του Τιμούρ ότι υπάρχουν και χειρότερα, δήλωση που αναφερόταν σε εμάς. Εμείς είμαστε εκεί. Όποια ομάδα βρίσκεται στις πρώτες πέντε θέσεις έχει δικαίωμα στο πρωτάθλημα. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε. Δεν είναι θετικό ν’ αλλάζεις τέσσερις προπονητές σε μια χρονιά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ντέρμπι αιωνίων, η μάχη στην εξάδα και το πρώτο ντέρμπι στα πλέι οφ
 
Καταληκτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων είπε ότι «θα μνημονεύουμε τον αγώνα με τον Άγιαξ ή με την Καραμπάχ. Το παιχνίδι με την Ντούντελανζ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει χαρακτήρα σε πολλά εντός έδρας. Δεν θέλω να χρυσώσω το χάπι. Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ είναι οι μοναδικές εντός έδρας αήττητες ομάδες. Εκτός έδρας έχουμε ένα πολύ κακό στατιστικό. Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι ώρα για λόγια. Πρέπει να βελτιωθούμε βήμα βήμα και αυτό είναι μια αλήθεια. Αν είναι δυνατό να υποτιμήσεις ένα παιχνίδι για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Μαζί μας θα έχουμε 1000 άτομα γι' αυτό το παιχνίδι. Μετά από αυτό θα κοιτάξουμε την Ομόνοια. Ο Λούκας Σόουζα προπονείται κανονικά αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι στην αποστολή. Εφραίμ και Σιγκούρνταρσον προπονούνται κανονικά. Θα είναι στις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη».

Δειτε Επισης

ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος