Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Αυτή είναι η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛίστα, επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών»

  25/02/2020 17:52
«Αυτή είναι η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛίστα, επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών»

«Αυτή είναι η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛίστα, επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών»

  25/02/2020 17:52
Στην αρνητική εικόνα που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active, τονίζοντας πως επηρέασαν την ομάδα οι αρκετές αλλαγές προπονητών.
 
Για την αμφισβήτηση του κόσμου προς τον ΑΠΟΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε «Είμαι έξι χρόνια στην ομάδα. Περιόδους αμφισβήτησης ζήσαμε πάρα πολλές. Έχουμε ζήσει και άλλες έντονες. Το πιο έντονο, όμως, είναι η εσωτερική πίστη. Δεν θεωρώ σε καμιά περίπτωση, πως ο κόσμος χάνει την πίστη του. Οτιδήποτε μου συμβεί μπορώ να το αντιμετωπίσω, αυτή είναι η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛίστα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησε να είναι ΑΠΟΕΛ, είναι ΑΠΟΕΛ. Είναι ευθύνη όλων μας. Επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών, μπορεί κάποιος να πει πως δεν επηρέασαν. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις. Τα λόγια δεν σημαίνουν τίποτα. Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ας μου συγχωρεθεί αυτό ότι επαναλαμβάνω τα ίδια, όμως αυτή είναι πραγματικότητα».
 
«Πάμε με πολύ μεγάλη προοπτική στο παιχνίδι, το λέω αυτό το πράγμα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Οι πιθανότητες πρόκρισης μας είναι ελάχιστες. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που συμμετέχουμε σε ένα μέρος του θεσμού που τώρα είναι ιδιαίτερο και δεν πρέπει να το βλέπουμε ως αγγαρεία αλλά ούτε και να το υποτιμούμε. Από πλευράς των παικτών το κριτήριο πρέπει να είναι πόσες φορές στην καριέρα τους θα αγωνιστούν σε τέτοιου είδους παιχνίδι. Απέναντι σε κακά δεδομένα, όπως το σκορ του πρώτου αγώνα, μπορούμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό πιστεύω ζητά και ο κόσμος ως προτεραιότητα».

Ερωτηθείς για τη σταθερότητα της ομάδας του ο Νεκτάριος Πετεβίνος είπε «αυτή είναι η ιστορία της ζωής μας. Κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Αν υπήρχε θα τη δίναμε από την αρχή. Αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο να απαντηθεί από καμιά ομάδα φέτος. Καμιά ομάδα φέτος δεν είναι σταθερή. Η διαφορά του ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας από την Ανόρθωση, είναι ι δύο βαθμοί. Ότι και να λέμε δεν υπάρχει διαφορά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει δώσει 14 παιχνίδια περισσότερα. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο ασταθής, γιατί έχει παίξει ακόμη ένα γύρο παραπάνω. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι πραγματικά εαυτός μας, σε σχέση με τη βιώνουμε φέτος. Εξαρτόμαστε ακόμη από τα δικά μας πόδια. Αν θέλουμε να εννοούμε ότι αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας πρέπει να το δείξουμε».  
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας