Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σηκώνει το γάντι για την επωνυμία του συλλόγου της η Ομόνοια 1948

  25/02/2020 18:00
Σηκώνει το γάντι για την επωνυμία του συλλόγου της η Ομόνοια 1948

Σηκώνει το γάντι για την επωνυμία του συλλόγου της η Ομόνοια 1948

  25/02/2020 18:00

Για τις εξελίξεις γύρω από τις επωνυμίες του σωματείου της, τοποθετήθηκε η Ομόνοια 1948 με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αναλυτικά:

Όσον αφορά το θέμα με την επωνυμία του Σωματείου μας που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Είμαστε ενήμεροι για την εν λόγω Ιεραρχική Προσφυγή από την ημέρα έγκρισης και εγγραφής του Σωματείου μας από τον Έπαρχο και περιμέναμε ότι οι πολιτικές πιέσεις πίσω από τα κλειστά γραφεία θα έφερναν κάποια στιγμή το αποτέλεσμα που επιδίωκαν.

Ακόμη δεν μας έχει κοινοποιηθεί η αιτιολόγηση της απόφασης, όμως όπως και να έχει θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα λάβουμε όλα τα δέοντα δικαστικά μέτρα για να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Σωματείου μας στα δικαστήρια σε ανοικτές αίθουσες και όχι στα κλειστά γραφεία.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά είχε σταλεί ένσταση από τρίτα μέρη πριν την έγκριση του Σωματείου μας η οποία και απορρίφθηκε από τον Έφορο Σωματείων εγκρίνοντας την ίδρυση του. Αφήνουμε τον κόσμο να κρίνει τι μπορεί να έχει αλλάξει μετά από την πάροδο σχεδόν 2 χρόνων.

Ζήτω η ΟΜΟΝΟΙΑ
Ζήτω το ένδοξο 1948

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας